Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni aıle arıyoruz

tos.bik

Bronz 5 Üye
kaplumbagayı guzel bakılmadıgı dusuncesıyle eskı aılesınden aldım,amacım dogasına salmaktı ama bunun onun ıcın rısk olabılcegını araştırdım helekı kıs ayında,bu yuzden 80 yada 100 ltlik akvaryumda bakacak ve 1 tane sukaplumbagası olan bır aıle arıyorm.bızde canlıyz tek basına yasamak zor onun ıcın kaplumbagası oln bırıne vermek ıstıyorm

Merhaba, hangi şehirdesiniz ve kaplumbağanın boyutu ne kadar? Benim bir su kaplumbağam var bir tane daha sahiplenmek istiyorum

kaplumbagayı guzel bakılmadıgı dusuncesıyle eskı aılesınden aldım,amacım dogasına salmaktı ama bunun onun ıcın rısk olabılcegını araştırdım helekı kıs ayında,bu yuzden 80 yada 100 ltlik akvaryumda bakacak ve 1 tane sukaplumbagası olan bır aıle arıyorm.bızde canlıyz tek basına yasamak zor onun ıcın kaplumbagası oln bırıne vermek ıstıyorm
Merhaba ben bursadan Dilek 1 tane şu kaplumbagam var yanına arkadaş ariyorum

Merhaba ben bursadan Dilek 1 tane şu kaplumbagam var yanına arkadaş ariyorum
Dilek hanım foruma hoşgeldiniz.

Bu hayvanlar asosyaldir ve bölgecidir. Eğer uzun süre tek başına yaşamış ise akvaryumu sahiplenmiştir. Diğer hayvana tepki gösterebilir. Dalaşmak için çok sebepte var. En uyumlular bile arada dalaşır. Eğer düşünürseniz emsal boyda olmalarına dikkat edin. Büyük hayvan küçüğü öldürebilir.

Ayrıca maliyet her anlamda iki katına çıkacaktır.

Benim hayvanım küçüktür uysaldır hayvanım tek başına yanına arkadaş istiyorum

Aynı kabuk boyunda olsun o zaman. Karakter yapıları büyüdükçe belli oluyor. Her biri farklı karakterlere sahipler.

Geri