Cvp: RE: yeni akvaryum için aldığım malzemeler
----------------------------
Yarın 40 watt ile değiştireceğim.
Bitkiyi ben de çok merak ediyorum,Çünkü nedense çok hoşuma gitti ve umarım iyi bir sonuç alırız.
Kum kesinlikle daha iyi bir fikir,teşekkür ederim.
Bu arada damacana su kullanmaya karar verdim,15-16 damacanayla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum fakat başka türlü içim rahat etmeyecek.
-----------
Akvaryum yarın ya da en geç cumartesi gelecek.Hafta sonu kurduğumda seve seve ve büyük bir heyecanla paylaşacağım fotoğrafları
AEK' Alıntı:Gece loş ışık içinse sorun değil. Ama kuru alana çıkarsa kesinlikle yetersiz. Ben 40 w olanıda 50 w olanıda kullandım. 50 w olan uzun olmadığı için daha rahat oluyor.
Bitki ortasına taş konulursa aralarına dışkı ve yem artığı hapsedebilir. Alternatif olarak kumda konulabilir.
Bitkinin akvaryumda nasıl duracağını merak ediyorum.
----------------------------
Yarın 40 watt ile değiştireceğim.
Bitkiyi ben de çok merak ediyorum,Çünkü nedense çok hoşuma gitti ve umarım iyi bir sonuç alırız.
Kum kesinlikle daha iyi bir fikir,teşekkür ederim.
Bu arada damacana su kullanmaya karar verdim,15-16 damacanayla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum fakat başka türlü içim rahat etmeyecek.
Alisarp' Alıntı:Bende bitkinin kullanisliligini seklini semalini nasil duracak merak ediyorum bir resim paylasma sansiniz var mi?
-----------
Akvaryum yarın ya da en geç cumartesi gelecek.Hafta sonu kurduğumda seve seve ve büyük bir heyecanla paylaşacağım fotoğrafları