Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!mailto:/15x69as.jpgenes' Alıntı:Yeni akvaryum yapicam. bana malzemelerin fiyatlari ve markalari, kaç litre su kullanmam gerektigi, ne kadar elektrik harcanacagi, akvaryum boyutlari gibi bilgileri verirmisiniz. Simdiden herkese tesekkurler
mailto:/15x69as.jpgSAMMY' Alıntı:Herkese selamlar Bizde ailecek 1 haftalık kaplumbağa besleyicisiyiz.. internetten edindiğim bilgiler kafama göre resimdeki gibi bir akvaryum kurdum..yanlış dogru varmı bilmiyorum..ama bugun dış filtre takmaya başlayacam.
hayvanları-koruyalım' Alıntı:öncelikle şunu söylemek isterim hiç bir masraftan kaçma çünki sonra başına dert oluyor akvaryum boyutları büyük olsunn çünki kaplumbağalar sürekli büyüyorlar hep küçük kalmıyolar o yüzden ilk başta büyük bir akvaryum alman gerekir filtre olmasada olur diye düşünüyorum 3 günde bir suyunu değiştirirsen sorun kalmaz ^^^^^^^^:33::33: