darshine666
Yeni Üye
Cvp: yeni akvaryumum hakkında
Hala anlamadım
Bir foto varmı aceba?
Evt hocam bi süre mıknatıs benim ufaklıkları idare edecektir ama bu akvaryumu değiştireceğimi sanmıyorum işin aslı çok masraf yapmak istemiyorum
en uygun fiyata hayvanların en rahat edeceği ortamı birazda estetik olarak sağlamak istiyorum yani 3 5 yılda bir tabi yaşarlarsa inşl. Akvaryumdeğiştirmek istemiyorum bakalım nasıl olacak
cem' Alıntı:turtle bank cama yapışık olacak. bu dediğim vantuzları su içi köşelerden yanlama tutturup sıkıştıracaksın. yatay şekilde koyunca kıskacın bir tanesi o köşelerden bankı kıstıracak. o linkteki resimde dikleme duruyor sen yatay çevireceksin.
Hala anlamadım
Bir foto varmı aceba?
Odontochelys' Alıntı:Hiç düşünmenize gerek yok.Bu akvaryum kaplumbağaların ihtiyacını uzun süre karşılamayacak zaten.Kaplumbağaların ağırlığı ve camın kalınlığı mıknatısların işlevselliğini etkileyen faktörler.Bu demek oluyor ki şuan için mıknatıslar işinizi görecek.Dolayısıyla şimdilik vantuz gibi bir aparat almanıza gerek yok.
İlerleyen zamanlarda kaplumbağaların boyu ile ağırlıkları da artacağından ötürü geçeceğiniz ömürlük bir akvaryumda bir süre daha mıknatıs ihtiyacı karşılamayacağı için bu ürünü vantuz yardımı ile kullanabilirsiniz.
Evt hocam bi süre mıknatıs benim ufaklıkları idare edecektir ama bu akvaryumu değiştireceğimi sanmıyorum işin aslı çok masraf yapmak istemiyorum
en uygun fiyata hayvanların en rahat edeceği ortamı birazda estetik olarak sağlamak istiyorum yani 3 5 yılda bir tabi yaşarlarsa inşl. Akvaryumdeğiştirmek istemiyorum bakalım nasıl olacak