Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Akvaryumumuz :)

Cvp: Yeni Akvaryumumuz :)

İlk başta almanı tavsiye ederim büyük akvaryum...200lt muhtesem olur cam cama ben ces akvaryumdan almıstım 47 tl mi ne idi piyasayı bir araştırmak lazım en son onlarda zam yapmış galba .. ben burda söylemiştim:) Baya bir soran olmuş sanırsam:(((

Yapildi artik yapabilicek bisey yok .s zaten ucuza yapildi 40 tl gibi bi fiyata normal bi camci o buyuk akvaryum olculerinde bir akvaryum yapmak icin 100 tl istemisti

Kısmet , ilerde daha büyük alıp ötekinide birleştirirsin :) Belkide yavrulama işlerine başlarsın:))
Hayırlısı olsun şimdiden mutlu güzel sağlıklı günlere:)

buna göre koyacağın su miktarı maksimum 40 lt olacak. fiyat aralığı fazla olmadığı için 100 W bir ısıtıcı alman iyi olur. atmanın bu modelinin 50 w, 75 w veya 100 w alabilirsin.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=243&urn=4685

bunun için iç filtre alacaksın. o konuda emre bilgi verir.

Ben 41 lt akvaryumda bunu kullandım.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=239&urn=2503

Ama atmandan devam edilirse buda uygun olur. Akvaryum fazla bir süre idare edemeyeceği için daha az masraf olur.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=239&urn=2834

Isıtıcı için 50w yada 75w uygun olur.

Geri