incubus
Elmas 5 Üye
Cvp: yeni aldım akvaryum
Koyduğunuz mağara şimdi olmasa bile ilerde tehlike yaratacaktır. Çünkü kaplumbağanız büyüdükçe deliklere sığmayacaktır. Ve sıkışıp nefessiz kalabilir. Bu yüzden ölen ölümden dönen çok kaplumbağa olayıyla karşılaşmıştım.umutsahin' Alıntı:tedirgin olmanıza gerek yok benimde sizin ebatlarınızda bir akvaryumum var ve ben ince kum kullanıyorum şu balıklardan kullanıclan taşlardan ince taş diyim ben ve berraklıgı sağlıyorum iri taşların arasında bir süre sonra birikip bulanıklık yapabiliyor(silis kumda aynı şekilde ama benim kullandığım kalitesiz kumdu herhalde 4 kere değiştirdim tabanı )'ki en sonunda ince beyaz taşlara karar verdim kapluşumun yutup boğazında kalmayacağı şekilde,kuru alana gelince fazla masraf yapmazsınız silikon tabancanız varsa eğer 10 TL'ye Silikonunuzda varsa 4 TL'ye sağlarsınız (Kesinlikle Akvaryum silikonuyla yapın daha sağlıklı ve çok çok daha sağlam olacaktır ...) İçerisine süse gelince mağra tarzı bir tane süs yeter çiçek böcek abartıya gerek yok benim akvaryumumda sadece bir tane mağra var başka hiç birsey yok ve akvaryumda gayet hoş duruyor hiç çiçek böcek aratmıyor foto isterseniz koyabilirim İNŞALLAH yardımcı olmuşumdur ...