denizroyem
Yeni Üye
Daha önce bir çok defa kaplumbağa baktım. ölüm fanuslarında ... :'( tabi buna bakmak denebilrse. Şimdi bu hatamı telafi ettirmek ve bi uğraş bulmak için yeniden başlıyorum :smile: Bunun için size alacağım ürünleri tanıtacağım,yanlış veya eksik bir şey varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim :smile: İlk olarak alacağım akvaryum 75-80 cm uzunluğunda olacak belki daha büyüğü de olabilir. 2 adet kaplumbağa alacağım .
Ekipmanlarım :
Exo Terra Glow light aydınlatıcı armatürü . Bunu UVB lambam için satın alacağım. mailto:/images/shared/products/glow_light_packages_set.jpg
Exo Terra Repti Glo 2.0 UV Lamba 26 Watt lamba . Sizce UV ihtiyacını sağlamak için yeterli olur mu ?
mailto:/cache/n63/630/6294/62931/729309/cache_500_1__i_6007146_SHK.jpg?V=2013
evet tetra 50 watt ısıtıcım ısıtıcının nasıl takılacağını bilmiyorum üzerinde wather level diye bir yazı varmış . kafa kısmı dışarda mı kalmalı ? kablo suya deyse sıkıntı olur mu? cevaplarsanız sevinirim :smile:
mailto:/6864/Tetra-Tec-HT-50-Akvaryum-Su-Isiticisi-50-W__68648239_0.jpg
ısıtıcının videosu bu : http://www.youtube.com/watch?v=RDdf3LflSKw bi inceleyip nası takıcağımı nerenin su içinde olması gerektiğini söyler misiniz ?
Filtreyi akvaryumu aldığım yerden alacağım zaten.
Kuru alanım EXO TERRA MEDİUM TURTLE BANK bilmeyen yoktur o yüzden foto yollamıyorum
Şimdi yemleri ve bakım ürünlerinden bahsetmek istiyorum
Yemlerim şunlar :
Sera Raffy I (Gammarus) 250 ml
Sera Reptil Carnivor Etçil Sürüngen Yemi 250 ml
JBL Rugil Stick Kaplumbağa Yemi 100 ml
JBL Gammarus Kaplumbağa Yemi 250 ml
JBL Agivert Organik Çubuk Kaplumbağa Yemi 100 ml
Bulduğum en pahalı ve kaliteli yemler bunlar .
Vitamin olarak bu linkteki :
mailto:/?urun-566-beaphar-turtle-vit-sivi-kaplumbaga-vitamini-50-ml
Toplam her şey dahil 410 tl gibi bir fiyat tutuyor.
Almam gereken başka ürünler varsa söylerseniz sevinirim :smile:
Ekipmanlarım :
Exo Terra Glow light aydınlatıcı armatürü . Bunu UVB lambam için satın alacağım. mailto:/images/shared/products/glow_light_packages_set.jpg
Exo Terra Repti Glo 2.0 UV Lamba 26 Watt lamba . Sizce UV ihtiyacını sağlamak için yeterli olur mu ?
mailto:/cache/n63/630/6294/62931/729309/cache_500_1__i_6007146_SHK.jpg?V=2013
evet tetra 50 watt ısıtıcım ısıtıcının nasıl takılacağını bilmiyorum üzerinde wather level diye bir yazı varmış . kafa kısmı dışarda mı kalmalı ? kablo suya deyse sıkıntı olur mu? cevaplarsanız sevinirim :smile:
mailto:/6864/Tetra-Tec-HT-50-Akvaryum-Su-Isiticisi-50-W__68648239_0.jpg
ısıtıcının videosu bu : http://www.youtube.com/watch?v=RDdf3LflSKw bi inceleyip nası takıcağımı nerenin su içinde olması gerektiğini söyler misiniz ?
Filtreyi akvaryumu aldığım yerden alacağım zaten.
Kuru alanım EXO TERRA MEDİUM TURTLE BANK bilmeyen yoktur o yüzden foto yollamıyorum
Şimdi yemleri ve bakım ürünlerinden bahsetmek istiyorum
Yemlerim şunlar :
Sera Raffy I (Gammarus) 250 ml
Sera Reptil Carnivor Etçil Sürüngen Yemi 250 ml
JBL Rugil Stick Kaplumbağa Yemi 100 ml
JBL Gammarus Kaplumbağa Yemi 250 ml
JBL Agivert Organik Çubuk Kaplumbağa Yemi 100 ml
Bulduğum en pahalı ve kaliteli yemler bunlar .
Vitamin olarak bu linkteki :
mailto:/?urun-566-beaphar-turtle-vit-sivi-kaplumbaga-vitamini-50-ml
Toplam her şey dahil 410 tl gibi bir fiyat tutuyor.
Almam gereken başka ürünler varsa söylerseniz sevinirim :smile: