Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yaaa çok tatlılarArkadaşım yeni bir kaplumbağa almış ve bakmadığı için mecburi almak zorunda kaldım şuan böyleler yem attığım da büyük olan yavruyu yeme götürdü dün geceden beri beraberler ilerisi için bir sorun olur mu ayirmam gerekli miEkli dosyayı görüntüle 11117
Büyük olan erkek ama hiç saldirmadi şuana kadar daha önce de balıklarla beraber yaşayan bir kaplumbağaydıOlabilir. Ölmesi bir ısırığa bakar. Yalnız büyük dişi ise anaçlık duygusu ön plana çıkmış olabilir. Ufak olanı tehdit olarak görmüyor olabilir. Yine de belli olmaz.
Merhaba, Isıtıcı tamamen suyun içinde mi?Arkadaşım yeni bir kaplumbağa almış ve bakmadığı için mecburi almak zorunda kaldım şuan böyleler yem attığım da büyük olan yavruyu yeme götürdü dün geceden beri beraberler ilerisi için bir sorun olur mu ayirmam gerekli miEkli dosyayı görüntüle 11117
Hayır balıklar fazla strese girmişti kaplumbağadan genel olarak çıkıyorlardı ne kadar kaplumbağa kovalamasada onlar cüsse olarak Korktu sanırım yediğini gormedim kovaladığını da görmedimbalıklar ile ayırma sebebiniz neydi saldırganlık gösterdiği içinmi ayırdınız
Evet tamamen içinde aldığım yer böyle kullanmamı söylediMerhaba, Isıtıcı tamamen suyun içinde mi?