Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Su ısıtıcısı ve ısıtma lambassı almanız gerekiyor. Su hacmi kaç litre ona göre Güç önerelim. Isıtma lambası olarak 42 yada 52Watt halojen ampul alacaksınız.Kaplumbağa yavru nasıl ısıtıcı en iyi tavsiye var mi ? Mesela ısıtıcısı Watt 10 ? 15 ? Hangi baktım linkleri internette stokta yokmuş ne yapmalıyım çözülmedim![]()
Saklama kabı 10 lt için su yarısı yarım yüzme daha iyi ama ısıtıcısı 10 ile 15 Watt olabilir ? Bir lamba ubv kırmızı söner sanırımSu ısıtıcısı ve ısıtma lambassı almanız gerekiyor. Su hacmi kaç litre ona göre Güç önerelim. Isıtma lambası olarak 42 yada 52Watt halojen ampul alacaksınız.
Yazdığınızdan hiçbirşey anlamadımSaklama kabı 10 lt için su yarısı yarım yüzme daha iyi ama ısıtıcısı 10 ile 15 Watt olabilir ? Bir lamba ubv kırmızı söner sanırım
Merhaba özür dilerimHerkese yanlış anlamayınız ben işitme engelliyim kusura bakmayın kaplumbağa yavru ne yapmalıyım herşeye Öner olur mu ? Rica etsem![]()
30 litre saklama kabı uyumlu.Bir araştırırım bir fikirim alt ped ısıtıcı termostatlı uyumlu ?
Bir araştırırım bir fikirim alt ped ısıtıcı termostatlı uyumlu ?