Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Hangi ısıtıcıYeni termostatlı ayarlanabilir ısıtıcı aldım 2 tane yavru kaplumbağam var derceyi kaç ayarlamalıyım acillll
@cem
Nası yaniHangi ısıtıcı
Markasımı?Hangi ısıtıcı
EvetMarkasımı?
Onda termostat sorun var diyolar o ürün hep bozulur diyollarda internetten mi aldınÜrün atlantik marka 50 w ısıtıcı
EvetOnda termostat sorun var diyolar o ürün hep bozulur diyollarda internetten mi aldın
Hala şehir dışındayım yarın geliyorum atacağım eksikleri tamamlarmısın ama pek iyi değil akvaryumum şuan başlangıç akvaryumuBide şuan akvaryumun resmini atabilirmisn
Kaç litre su kaplumbağanun boyuHala şehir dışındayım yarın geliyorum atacağım eksikleri tamamlarmısın ama pek iyi değil akvaryumum şuan başlangıç akvaryumu
Akvaryum 30 lt 2 kaplumbağam var biri kabuk boyu 3 cm biri 3,5 cmKaç litre su kaplumbağanun boyu
O küçük gelir her kabuk boyu için 10litre lazım şuan 70 litrelik bı bişey alman lazım yoksa gelişmezAkvaryum 30 lt 2 kaplumbağam var biri kabuk boyu 3 cm biri 3,5 cm
Isıtma lamba lazım 32-33derece olck kuru alanda su 27-28 olck akvaryumda 70-80 litre bişey olsa tamam ama sonralardan değiştirmen lazım alvaryumu büyüdükleri için şuan gıda kabı alabilirsin akvaryuma paran
Isıtma lamba lazım 32-33derece olck kuru alanda su 27-28 olck akvaryumda 70-80 litre bişey olsa tamam ama sonralardan değiştirmen lazım alvaryumu büyüdükleri için şuan gıda kabı alabilirsin akvaryuma paran yetmezse
Sadece üst tarafı suda değilTam batan model mi? Kaliteli bir marka değil. Hatta dip bir marka. Camı hava almamalı.
Isıtma lambası olması kaydıyla su 28 derece olacak.