onurozkan2012
Bronz 1 Üye
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 yıldır kaplumbağa besliyorum sizlerin öncü bilgilerinizden faydanlanmak isterim görselleri ekliyorum eksiklerim varsa lütfen paylaşırsanız yada fikirleriniz çok sevinirim teşekkürler..
bilgiler :
Akvarum : 50x50x50 2 adet ısıtıcı 100 w bu akvaryumu yeni kurdugum ıcın su soguk geldi o yuzden ıkısınıde bagladım... 2 adet iç filtre biri eheim şelale filtre,gnays kayalar mevcut,uvb ve akkor ısıtıcı lamba mevcut. kumu tercih etmedim.. kirlilik yapacagını dusundugum ıcın...
ve son olarak bir adet tosbagam var orta büyüklükte
cinsini ve yaşını söyleyebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim..
Arkadaşlar ayrıca yem olarak Sera İ ve Sera Raffy P kullanıyorum. Vitaemin olarak haftada birkaç dalma yemine Tor axol damlamlatiyorum
bilgiler :
Akvarum : 50x50x50 2 adet ısıtıcı 100 w bu akvaryumu yeni kurdugum ıcın su soguk geldi o yuzden ıkısınıde bagladım... 2 adet iç filtre biri eheim şelale filtre,gnays kayalar mevcut,uvb ve akkor ısıtıcı lamba mevcut. kumu tercih etmedim.. kirlilik yapacagını dusundugum ıcın...
ve son olarak bir adet tosbagam var orta büyüklükte
cinsini ve yaşını söyleyebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim..
Arkadaşlar ayrıca yem olarak Sera İ ve Sera Raffy P kullanıyorum. Vitaemin olarak haftada birkaç dalma yemine Tor axol damlamlatiyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: