KillerPrince
SKF Delisi 5. Seviye
Selam arkadaşlar bugün yeni kaplumbağa aldım gittiğim yerde ısıtıcı ve filtreli baktığını gördüm ama kapluşların kabuk boyları parmağımın ucu kadar kafaları 2 yeme denk geliyor 1 tanede 5-6 cm lik vardı ama o kuru alanda gözü kapalı yatıyordu bende sordum bunlar neden küçük diye öyle geldi bu sefer dedi bende dedim büyükler gelirmi gelmez artık dedi bende 1 tane seçtim ama öyle kabuğuna filan bakamadım akvaryumun önünde eşyalar vardı gözümle seçtim hareketli aldım sonra yolda giderken kabuğunda beyaz küçük küçük çizgiler gördüm baktım mantarmı diye elimle kazıdım yok eve geldim yine kazıdım yok çıkmıyor pamuksuda değil düz kabuk deseni sanki hiçbir kalıp gibi birşey yok kabuğu fırçaladım yine geçmedi acaba bu nedir ? benim 5 cm kapluşun yanina koydum kokladı kokladı gitti suya girdi küçük hala onu görünce kokluyor ama ısırmadı hiç küçük akvaryumun kumunu yemeye çalıştı tat gelmeyince tükürdü sonra yem verdim yemedi ama kumu yemeye çalıştı hasta olsa neden kumu yemeye çalışşın alışamadığından olabilir diye düşünüyorum ?