Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni kaplumbağa sahiplendim

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 6
Hayvanın son durumu ne oldu?

Canlı midyeler durabilir ama tabanda silis kum olmasında fayda var. Hayvanlar akvaryumda gezinip kendilerini kuma gömer.

Ayrıca kaplumbağa da bu kumu yiyerek hazımsızlığı giderir.

Midyeler için oksijen lazım. Hava kabarcığı veren model filtre yoksa ölürler. Aşırı sıcakta öldürür. 28 dereceye kadar dayanabiliyorlar.

Hayvanın son durumu ne oldu?

Canlı midyeler durabilir ama tabanda silis kum olmasında fayda var. Hayvanlar akvaryumda gezinip kendilerini kuma gömer.

Ayrıca kaplumbağa da bu kumu yiyerek hazımsızlığı giderir.

Midyeler için oksijen lazım. Hava kabarcığı veren model filtre yoksa ölürler. Aşırı sıcakta öldürür. 28 dereceye kadar dayanabiliyorlar.
Veterinere götürüm bugün enfeksiyon başlangıcı vqr antibiyotiğe başladım silis kum biraz kalın o yüzden dçkmedim ve temizliği zor oluyor diye

Veterinere götürüm bugün enfeksiyon başlangıcı vqr antibiyotiğe başladım silis kum biraz kalın o yüzden dçkmedim ve temizliği zor oluyor diye
Akciğer enfeksiyonu mu yoksa organ için mi?

Eğer akciğer enfeksiyonu için ise öncelikle su ısıtıcı ve ısıtma lambasını halletmelisiniz. Antibiyotik 2. aşama. İyileşse bile bu ekipmanlar olmadan tekrar hasta olur.

Akciğer enfeksiyonu mu yoksa organ için mi?

Eğer akciğer enfeksiyonu için ise öncelikle su ısıtıcı ve ısıtma lambasını halletmelisiniz. Antibiyotik 2. aşama. İyileşse bile bu ekipmanlar olmadan tekrar hasta olur.
Organ için antibiyotike başlandı + vitaminlere devwm ediyorum

Hayvan res ise normal değil. Kuyrukta yara oluşumu var mı? Yada olmuş muydu?

Kabuk boyu kaç cm?

Geri