Herkese merhaba
Uzun süredir foruma giremiyordum girmişken biraz benimkilerden bahsetmek istedim
Şımarık ın erkek olduğu zaten kesinleşmişti bu aralar sürekli shrek ve fiona ya el titretiyor sanirim hakimiyet kurmaya çalışıyor bu arada tırnakları da oldukça uzadı
mailto:/1j/w/vyn8n.jpg
mailto:/1j/w/vynbp.jpg
Shrek ise sanırım dişi kuyrukta kalınlaşma veya tırnakta uzama yok. Ayrıca shrek in kafasındaki kırmızı desenler gittikçe belirginleşiyor bu yapısal bir şey mi yoksa kırma olabilir mi ?
mailto:/1j/w/vynf0.jpg
mailto:/1j/w/vynft.jpg
Bu da shrek in alt kabuğu neredeyse simsiyah oldu
mailto:/1j/w/vyngy.jpg
mailto:/1j/w/vyntr.jpg
Fiona ise küçük olmanın verdiği avantajla kim kuru alandaysa hemen onun üzerine yerleşiyor
cinsiyet tahmini için hala çok küçük
mailto:/1j/w/vynlc.jpg
mailto:/1j/w/vynnc.jpg
Hepsi beraber
mailto:/1j/w/vynpk.jpg
mailto:/1j/w/vynr2.jpg
Shrek ve şımarık (şımarık el titretmek için doğru zamanı kolluyor
)
mailto:/1j/w/vyns0.jpg
Aşk bakışları mıdır nedir bunlar?
mailto:/1j/w/vynvb.jpg
Uzun süredir foruma giremiyordum girmişken biraz benimkilerden bahsetmek istedim
Şımarık ın erkek olduğu zaten kesinleşmişti bu aralar sürekli shrek ve fiona ya el titretiyor sanirim hakimiyet kurmaya çalışıyor bu arada tırnakları da oldukça uzadı
mailto:/1j/w/vyn8n.jpg
mailto:/1j/w/vynbp.jpg
Shrek ise sanırım dişi kuyrukta kalınlaşma veya tırnakta uzama yok. Ayrıca shrek in kafasındaki kırmızı desenler gittikçe belirginleşiyor bu yapısal bir şey mi yoksa kırma olabilir mi ?
mailto:/1j/w/vynf0.jpg
mailto:/1j/w/vynft.jpg
Bu da shrek in alt kabuğu neredeyse simsiyah oldu
mailto:/1j/w/vyngy.jpg
mailto:/1j/w/vyntr.jpg
Fiona ise küçük olmanın verdiği avantajla kim kuru alandaysa hemen onun üzerine yerleşiyor
mailto:/1j/w/vynlc.jpg
mailto:/1j/w/vynnc.jpg
Hepsi beraber
mailto:/1j/w/vynpk.jpg
mailto:/1j/w/vynr2.jpg
Shrek ve şımarık (şımarık el titretmek için doğru zamanı kolluyor
mailto:/1j/w/vyns0.jpg
Aşk bakışları mıdır nedir bunlar?
mailto:/1j/w/vynvb.jpg