Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Paludaryum'um

Cvp: Yeni Paludaryum'um

Derya Hanım o 220watt değil 220 volt tur. 220wattlık bir lamba olması çok zor :) Kullanabilirsiniz led ışıklar ısı vermez zten. 5watt'dan fazla olmasına imkan yok led lambaların.

RX-300 ROXIN 200V 50Hz yazıyor üzerinde. Voltmuş gerçekten ya. :) Cahillik başa bela :)

Gözlerini almaz değil mi kapluşların? Baya yoğun geldi de bana. Benim gözlerimi aldı. Onlara birşey yapmaz değil mi?

Ürünü inceledim 6watt gücünde dalgıç(su altı) ürünüymüş fakat dışarıda da kullanılabilir. Göz alma meselesine gelirsek bu gecelik deneyin; eğer baktınız uyuyamıyorlar, huzursuz oluyorlar o zaman bir daha kullanmazsınız. Su altındaki kaplumbağaları rahatsız edeceğini düşünmüyorum açıkçası. :)

Bir çok kişi watt ile volt u karıştırır suç sizde değil yani :)

Tamam teşekkürler. Bir deneyeyim ben bakalım. İnşallah uyurlar. Su içi çok güzel görünüyor.

hayatımda gördüğüm en güzel akvaryum

tghn1020' Alıntı:
hayatımda gördüğüm en güzel akvaryum

o kadarda değildirrr ya :D ne paludaryumlar var elimden geldiğince kafamda bişeyler tasarladım teşekkür ederim :)

Geri