Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni tasarımlı akvaryumum

Cvp: yanei tasarınlı akvaryumum

yapay bitki aldım kaynar suda 20 dk bekletıkten sonra durulayıp koydum zararı olur mu ?

bence ipek yapraklı olsa daha iyi olurdu bence çıkar plastikler salınım yapabiliyor

kum gördüğüm kadarıyla beyaz quartz kum. iyidir. bitki için aynısını söyleyemem. o bitki koku olarak dehşet bir şey, ben petshoptan içeri girdiğimde 2 metreden kokusunu alıyordum. kaynatsanda faydası yok. bunun yanında biraz da soğuk suda beklemeliydi. hemen koyman salınımı artırmıştır. üstelik geniş yer kaplıyor. bunu iade edip ipek dediğimiz, yaprakları ince olanlardan bak derim. bonzai bitkisine benzer. gerçek yaprağa benzer incelikte olan. onu da su yüzeyine birkaç cm yakın olacak boyda alırsan hayvan gövde suda kafa dışarda kuru alana tutunup uyuyabilir.

akvaryum güzel olmuş. filtreyi dik koyabilirsin eğik durmasına gerek yok. sanırım fazla tazyik için böyle koymuşsun.

Bitki haricince güzel bir sistem. Tebrikler. Bitki konusundaki fikrim arkadaşlarla aynı. Benim dikkatimi çeken kuru alan köşesindeki deniz kabukları. Bunlara çıkıp firar etmesin. Daha ortada bir yerde olsa güvenli olur.

Boyutları sebebiyle akvaryum çokta uzun süre götürmez.

Cvp: yeni tasarımlı akvaryumum

10 dk önce masadan aşaığuya düştü sesini duydum salondan geldım baktım ters dönmüş

resım yorum da nasıl ekleniyor ?

bide kapluşun içine girebileceği yumuşak bitki nette warsa gosterırmısınz alcağım ?

arkadslar.. kuru alanın sıcaklığı forumuna bi sey yazdım cevaplarmısınız?

Hayvan benden önce davranmış. Zemin ayağa kalktığında elini atamayacağı kadarda aşağıda ise sadece taşları kenarlardan uzaklaştırmak kafi.
Resmi yeni yorum yaz dediğinizde aşağıdan dosya ekle diyerek seçebilir sonrada yükle diyerek yoruma alabilirsiniz. Yorumu gönder dediğinizde eklenmiş olur.

Bu sayfada ipek yapraklı bitkiler var. Uygun boy ve ölçüler kontrol edilebilir.
mailto:/pet_urunleri.aspx?kat=284&page=6

Cvp: RE: yeni tasarımlı akvaryumum

AEK' Alıntı:
Hayvan benden önce davranmış. Zemin ayağa kalktığında elini atamayacağı kadarda aşağıda ise sadece taşları kenarlardan uzaklaştırmak kafi.
Resmi yeni yorum yaz dediğinizde aşağıdan dosya ekle diyerek seçebilir sonrada yükle diyerek yoruma alabilirsiniz. Yorumu gönder dediğinizde eklenmiş olur.

Bu sayfada ipek yapraklı bitkiler var. Uygun boy ve ölçüler kontrol edilebilir.
mailto:/pet_urunleri.aspx?kat=284&page=6

ipek bitkimi alayım mango kökümü

mailto:/10rsu2t.jpg

Mango suyu sarartır ama kaşınırsa iş görür. Bitki hem suyu sarartmaz hemde gizlenme ve uyumada işe yarar. Hatta benimkiler bitki ilede kaşındı.
Bu arada güvenlik süper olmuş :) bahçe çiti olmuş resmen.

Allah ömrüne ömür katsın mustafa 40 yıl düşünsem mandal kullanmak aklıma gelmezdi. hayvan büyük gibi o açıdan mango almak lazım ama akvaryum küçük ortamı daraltacağı gibi sığmama ihtimalide var. ve küçük akvaryumda yapacağı sarı renk salınımı sana sürekli su yenileme derdi ekletecek bu açıdan bitki diyorum.

Cvp: RE: yeni tasarımlı akvaryumum

AEK' Alıntı:
Mango suyu sarartır ama kaşınırsa iş görür. Bitki hem suyu sarartmaz hemde gizlenme ve uyumada işe yarar. Hatta benimkiler bitki ilede kaşındı.
Bu arada güvenlik süper olmuş :) bahçe çiti olmuş resmen.

o zaman bitki alayım mı ?

Bence bitki.

Cem, bu sıralar kuru alanlardaki yaratıcılık arttı. Geçen gün trex in yeni kuru alanıda çok iyi yapılmıştı. Ama Musatafa pratiklikte son nokta oldu :)

evet bu fikir için bir teşekkürü haketti.

bide bnm kapluş çok kalın ve büyük dışkı yapıyor normlade bole yapmazdı

Biraz kabız olmuş olabilir. Sebze vermek iyi olur.

teşekkürler bide bnm kaplumbağa kuru alanda uyuor gece ışığı kapattığım için akvaryumun kapağını kapatıyorum kaçmasın hemde suyun sıcaklığı kuru alanı etkilesin diye ancak cam buhulanıyo zararı olurmu ?

özellikle marulu kıvırcığa nispeten daha fazla seviyorlar. ben her ikisinde de orta körpe kısımdan veriyorum. bunun bir zararı yok. tersine sindirimi rahatlatır. elime geçtikçe haftada iki veya üç defa veriyorum.

Geri