Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni yaşam alanı yapımı için yardıma ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fırfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fırfır

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese merhabalar, yaklaşık19-20 yıldır bir su kaplumbağam var, adı Fırfır. şimdiye kadar evde akvaryum içinde elimden geldiğince bakmaya çalıştım. Şimdi bahçe içine bir gölet oluşturarak yaklaşık bi 2-4 m2 bir yaşam alanı hazırlamayı düşünüyorum. Fakat şimdiye kadar az önce forumlardaki gibi bir çok detaya dikkat etmemiştim ben (su sıvaklığı, uv ışığı vb.) şimdi ise tüm detaylara dikkat ederek gerçekten Fırfır için güzel bir köşe yapmak istiyorum fakat bu konuda bilgim epey yetersiz, yaşam alanını oluşturduktan sonra üreme de düşünüyorum. Bu sebeple teknik detaylar veya almam gereken ürünler hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

• IMG_8773.webp
    IMG_8773.webp
    423 KB · Görüntüleme: 14
Bahçede bir yer düşünüyorsanız üzerine tel çekmeniz lazım. Deniz kenarı martı iç anadoluda kargalar en büyük tehlike. Kedi köpekte ayrı bir mesele.

Akvaryum ölçüsü nedir?

Baş kuyruk arası kabuk boyu kaç cm?

Ekipman neleriniz var?

Geri