pluie
Gümüş 1 Üye
Merhaba vaktinde bir yavrusu kaplumbağamız vardı o vefat etmişti belki bilen birkaç kişi vardır sayfada baya konu açmıştık. Üstünden çok zaman geçti artık su kaplumbağamıza kız arkadaşım ile beraber bakıyorduk ve şu an öğrendik ya kız kardeşi su kaplumbağası almış hem de ölüm kabında. Fotoğrafın ekledim daha çok yavru. Kız arkadaşım da hemen bugün eve gitti akvaryumu aldı yemlerini aldı aldı vitaminlerini aldı su ısıtıcısını aldı ısıtıcı lambayı aldı tek eksiği eski kuru alanını atmıştık kötüydü biraz tekrar yapması gerekecek. Şimdi bu yavruya 30lt akvaryum başlangıç için yeter diye düşünüyorum ısıtıc lambası var 42w var diğerimi unuttum 27w olabilir biri yaz biri kış için kesin öyleydi, su ısıtıcısı var 100w , yemleri vardı kaliteli onlarıda eklerim resimleri, dajana gamarus vesaire .önerileriniz neler filtre vesaire çok bütçemizi başta zorlayamıyoruz öğrenciyiz ama ilk sefer ki gibi buda hasta olsun istemiyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz. Görseldeki akvaryum ve malzemeler eski vefat eden yavrumuzdan kalma yemleri hala duruyordu ve tarihleri 2027 e kadar felan var daha