toprak2817
Bronz 3 Üye
Merhaba, uzun süredir kullandığım dört adet yem vardı çeşitlilik açısından bir kaç farklı yem aldım ama nasıl kullanmam gerektiğini yine de özel olarak sormak istedim.
Kaplumbağam 9 yaşında ana yem olarak sera vital kullanıyorum haftada bir gün sadece sera mineral yine bir veya iki günde raffy p kullanıyorum.Sera raffy I genç bazı günler öğlene doğru 2 tane falan atarak çok az miktarda kullanıyorum.
Yeni aldığım yemler Sera herbivor ve Jbl calcil.Aslında jbl agil almak istemiştim ama farkında olmadan calcil almışım gelince fark ettim
Calcil ve agil arasında ki farkı tam anlayamadım ve biraz ağır bir yem gibi geldi.Sera herbivor da yine bitkisel oranı arttırmak için aldığım yemdi ama o da biraz ağır gibi,vitalden farkı nedir?vitaminli bir yem mi?Diğer yemlerle birlikte bu yemleri nasıl kullanmalıyım?
Kaplumbağam 9 yaşında ana yem olarak sera vital kullanıyorum haftada bir gün sadece sera mineral yine bir veya iki günde raffy p kullanıyorum.Sera raffy I genç bazı günler öğlene doğru 2 tane falan atarak çok az miktarda kullanıyorum.
Yeni aldığım yemler Sera herbivor ve Jbl calcil.Aslında jbl agil almak istemiştim ama farkında olmadan calcil almışım gelince fark ettim