Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeniden başlıyoruz

Cvp: Yeniden başlıyoruz

hayvanın diğerlerine saldırmayacağını varsayarsak. tam ekipmanlı bir ortamda bakılıp sağlıklı olduklarını farzedersek. 6 ay - 1 sene içinde boy farkı minimuma iner.

akvaryumun ilk sahibi/sahiplerinin kabullenememe gibi bir durumu olur. karşı cinsiyetten de olsa. zaman içinde alışma olur.

Yok abi Zilli yi o zaman çok almıyodum.Çünkü Sansar hastaydı.Zilli hep kıskanır. Hayri yi bile.

Zilli ve Hayri de büyüme gözlemliyorum...

bazılarında bu huy var. eşit ilgi göstermediğinde triplere giriyorlar. benim iki numarada böyle. ilgi başka yere kaydı mı yaklaşmıyor yem verirken bile nazlanıyor. onun için ilk yemi her zaman ona veririm.

Aynen öle birşey oluyo. Zilli yi görünce Hayri de gaza geliyo.Zilli ben nerdeysem oda orada Hayri zaten...

Geri