Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yerli kaplumbağa satışı

Cvp: yerli kaplumbağa satışı

Cizgili satisi yasak mi ki yasal olarak emin miyiz yani ?
Zaten bu adamla papaz olmussunuz bir daha oraya gitmek yerine direk gida tarim bolge mudurlugune gidin cem abinin dedigi gibi

ali gidipte adamı huylandırma hele ki resim video işine hiç girme. şikayet sonrası gelen olduğunda senden bilir. bir de tek yem satan o adam diyorsun. gerekli işlem yapılır sen sonradan yem almaya gittiğinde bilmiyormuş gibi sorarsın. tabi orada göremezsen. görürsende ses etme sakın. hatta hiç ilgilenme. adama elin mahkum.

yani devlete başvurman 10 dk alıcak neden bu kadar zorlandın ki ?

Devletin pek umursayacagini düşünmüyorum sanki. 1 aydan beri apartman önündeki su borusu su kaçırıyor kaç kere mail attım gelin bakın diye. Temiz su ise milli servettir eksiliyor dedim kelimeleri laciverte boyadım yok usta gelmiyor adamlar.

O elemanda biliyor islerin nasıl yürüdüğünü hey gidi hey

bu konu biraz daha özel ama o boru olayı örneğin ilde 100 yerde olabilir ama bu olay en fazla 10 yerde vardır bence yeterli ısrarla üstesinden gelinebilir.. tek başına mücadele zor..

Zaten bu olayda ali beyin adamla papaz olmasi hayvanlar icin daha kotu olur
Gerekli mercege basvuru yapilmali gercekten boylw bir yasak varsa cozulur ama boyle bir yasak oldugunu sanmiyorum ben

ilker sen olayı kavrayamamışsın. devlet dairesinde bilgisayar oyun oynamak için kullanılıyor. mail nedir bilmezler, bakmazlar. sen direk başvuracaksın veya telefon ile görüşeceksin.

http://www2.cevreorman.gov.tr/yasa/y/25976.doc

Ali Sarp, madde 15.
Dediğim gibi çiftlik sahibinden aldığına dair belge yoksa suç. Benim bildiğim tek çiftlik ise yurtdışına satıyor.

AEK' Alıntı:
Çöpe yada kanalizasyona atarlar Başak. Adamlar ceza yerim korkusu ile imha edebiliyor. Ben gözümle görmedim ama bu tip durumlarda yaptıkları hareket bu.

Çok üzüldüm Allah ıslah etsin demekten başka çarem yok.

Islah olmazlar. Ben satıcı olup hatada yapsam ceza yememek için kendim üşenmeden doğaya salarım yada ceza yerim. Bu insanlıkla alakalı.

Aynen öyle burada bir yer var bir sürü kaplumbağa vardı ben alırken tabi sahiplenecek kişi de lazım ama etrafımda besleyen sonra ölen beslemek isteyenler var eğer kaplumbağaları satamadıysa ceza yerim diye çöpe atıcaksanız sahiplendirelim falan diyim diyorum çünkü çöpe atabilecek bir adam sadece ticaret kafası var. Sence nasıl olur ?

Cizgili kaplumbaga mi satiyor ?

Yazık, sanırım yumurtlama zamanı gelip toplanan canlılar bunlar.

Alisarp' Alıntı:
Cizgili kaplumbaga mi satiyor ?

kaplumbağaların cinslerini pek bilmiyorum ama bu yasak bütün su kaplumbağaları için değil mi ?

AEK' Alıntı:
Yazık, sanırım yumurtlama zamanı gelip toplanan canlılar bunlar.

Büyük ihtimalle öyle büyük değillerdi hepsi küçücüktü zaten . Bana mango kökü getiren abi kaplumbağa satmıyodu. Ben sorduktan sonra oda getirmiş hem de ölüm fanusunun içindeler bir tanesi minicikti alıcaktım ama ben alırsam gene gelicek sonu gelmez dedim ve Muhittin'le anlaşamazlar diye vazgeçtim. Zaten bu yasalar kararlar falan Osmaniye'de 1 seneye anca uygulanır. Kimsenin umurunda değil herkes birbirini tanıdığı için arkadaşımsın falan ayağı oluyor.

başak alma sakın. anlaşamamaları bir yana aynı ısı değerinde yaşayan canlılar değiller.

cem' Alıntı:
başak alma sakın. anlaşamamaları bir yana aynı ısı değerinde yaşayan canlılar değiller.

Bilmiyordum iyiki söyledin iyice cesaretlenmiştim almak için.

arkadaşalr herkese merhaba..bende su kaplumbağalarını çok seven bi insanım. 2yıl önce almış olduğu bir erkek ve bir dişi kaplumbağayı ücretsiz olarak isteyene vermek istiyorum.iş ve özel hayat durumumudan dolayı ilgilenemiyorum.doğaya bırakmak yada bakamayacak olan birine vermek istemiyorum.tamamen bakımlı ithal yemler ve karideslerle beslenmiş ve sağlıklılardır.muhtemelen seneye çiftleşirler.gözüm gibi baktığım bu kamplumbağalarla gerçekten ilgilenebilcek olan yada tanıdığı birine verebilecek olan varsa hediye edeceğim.Saygılar

İzmirdeyim.Tel : 0554 277 72 58

Geri