Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Deep_Progressive' Alıntı:sürüngenlerin derileri kuraklığa, sıcaklığa oldukça dayanıklıdır, su kaplumbağaları yaklaşık 4 ay susuz yolculuğa dayanabilirler ancak güneş konusuna birşey diyemeyeceğim, yinede hastalıktan falan olmadığını bilmediğim için yorum yapamam. başın sağ olsun üzüldüm..
filozof' Alıntı:bıdırcık dün öldü neden dersek ablam güneş alsın diye güneşe koymuş ben evde deilken su da koymamış kuruyup öldü hayvancağız
Dj_ReX' Alıntı:Deep_Progressive' Alıntı:sürüngenlerin derileri kuraklığa, sıcaklığa oldukça dayanıklıdır, su kaplumbağaları yaklaşık 4 ay susuz yolculuğa dayanabilirler ancak güneş konusuna birşey diyemeyeceğim, yinede hastalıktan falan olmadığını bilmediğim için yorum yapamam. başın sağ olsun üzüldüm..
4ay sonunda o kaplumbağayı bana canlı getir elinden öperim...
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama bunu bir iddia haline getirmeyelim...Dj_ReX' Alıntı:Deep_Progressive' Alıntı:sürüngenlerin derileri kuraklığa, sıcaklığa oldukça dayanıklıdır, su kaplumbağaları yaklaşık 4 ay susuz yolculuğa dayanabilirler ancak güneş konusuna birşey diyemeyeceğim, yinede hastalıktan falan olmadığını bilmediğim için yorum yapamam. başın sağ olsun üzüldüm..
4ay sonunda o kaplumbağayı bana canlı getir elinden öperim..