Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yumutlamış olabilirmi ?

tosbik57

Bordo Bereli
Selam arkadaşlar bisey sorucam bu gün kaplumbağalarımın yuvasında beyaz seffaf yuvarlak bir yumurta gördüm sizce bu nedir lütfen bisey yazın :) yumurtlama ihtimali yok ama ailem bi danış dedi bu nedir beyaz yuvarlak seffaf bisey :$

Arkadaşlar bide Cemsit in yanı disi olanın kuyruk dibinde bi sislik var bu nedir acaba yumurtaysa ne yapmalıyım :ff: lütfen biseyler yazın simdide kuyruğunu havaya
kaldırdı :) arkadaşlr saka yapmıyorum ..

Akadaşlar nolur bisey yazın :$ hadi lütfen napıyım ben Cemsitin kabuk boyu 5 cm felan ama kötü bakılıp büyümemis olabilirmi geleli ben iyi bakıyorum biraz büyüdü arkadaslar saka yapmiyorum lüten bi cevap verin :)

Cvp: yumutlamış olabilirmi ?

bu yaşta üreme organları gelişmez yumurta değildir. resim çekip göndermelisin ki ne olduğu hakkında yorum yapabilelim.

kalsiyumu çok verdin mi ?

mailto:/1b/j/p7fln.jpg
İste bu

Ben reptomin haslanmis yumurtanın beyazı sarısi bunları verdim walla ama yumurtaya cok benziyo gercekten beyaz yuvarlak seffaf bksey bence benim cemsit 3 yasinda felan var petshopta iyi bakilmamis büyümemis olabilir aldigim yerdede ciftlesmisse olamazmı yanı anlamadım bisey garip bir durumla karsı karsıya yım ne yapacağımı bilmiyorum cemsitin resminide yükleyim
mailto:/1b/j/p7ftd.jpg
Simdi cektim bunu

ben suya yumutlayacagını hıc sanmıyorum. kuma yumurtlamazlarmıydı bunlar? ben ce hayvanın ısal oldu.

Bi kere isal oldu o halini ben biliyorum boyle bisey yapmamisti ama simdi baktim anusunun üstü sis bence yumurta icinde bisey oldugu belli yani :)

Sadece suda bu var isal deil hani baska bi sey bence adminler bi cevap yazza iyi olucak cünkü cok merak ediyorum annem bu yumurta dedi simdide cemsit kuytu köselere giriyo

Ben dıskılarıni hep görühorum yesil ince uzun bisey hani bu öyle deil

ben resmı goremedım gordem ıyı olucaktı. o yumurta yada ona benzer seyı elıne alıp baktınmı? elıne almayı denesene bı

zaten kaplumbagalar sadece 1 tane yumurtlamazlar. yanı ben oyle bılıyorum. hem nıye bısey olsunkı olucagını sanmam.

Cemsit taslarin arasına saklanıyo baska yumurta varmi bilmiyorum bakiyorum adminler biry cevap lütfen :$

Arkadaslar simlhi baktim anusunden beyaz yuvarlak bisey cikiyo yumurtluyo:)

Yumurtasınin basindan ayrilmiyo cemsit :) yardım

Arkadaaşlar biseyler yazın lütfen :$

Bu yas ve boydaki kaplumbaga yumurtlayamaz bu kesin yasi fazla bile olsa gelismedigi icin ureme organlari gelismemistir ne oldugu hakkinda bir fikrim yok

O zaman bu nedir basindan ayrilmiyo :)

Cevap yazın lütfen adminler lütfen yardım. :(

Arkadaşlar birisi cıkıpta bunun ne oldunu sölemiyo ya bu yumurtami ne bi Allahın kulu bunu bilemiyo ya arkadaşlar bu forumu aranızda en cok seven benimdir amaa sogutuyosunuz forumdan ya lütfen biri yardım etsin bilen yokmu :ff: sabahtan beri baslarinda duruyorum yumurtlar gibi oldu neden böle bisey yaptı bunu bilen yokmu arkadaşlar suan cok stres oldum :(

Herkes yalaan sölediğimimi düsünüyo ya .......

Simdi kum almaya gidiyorum hala cevap yazan yok :59:

Dostum bence sen yumurtadan kaplumbağalar ne kadar sürede çıkar diye araştır. Sonra o yumurtayı gözlemle. Tabi yumurtaysa. Bide internetten kaplumbağa yumurtalarını araştır.

2-3 aya cıkiyorlarmis simdi kum getirip yumuryayı gömdüm :) 3 tane yumurtladı 2 sini yedi birini kurtardım cok sükür kumun icinde simdi

Ewt normaldede öle oluyomus yiyebiliyolarmis ben yedigini görunce hemen aldım kuma gömdüm kumu ısıtdım :)

sudan alıp kuru bir yerde bir fotoğraf daha çek. yumurta suda canlı olmaz. toprak içi ısı lazım. ben yedirdiğin yumurtaya bağlı bir dışkı kalıntısı olduğunu düşünüyorum.

Geri