Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yurt dışına çıkarmak

hazalmom

Yeni Üye
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
1
Yurtdışına taşınıyoruz. (Almanyaya).İki adet 10-15 cm büyüklüğündeki su kaplumbağamızı da götürmek istiyoruz. Resmi prosedür ile ilgili bilgisi olan var mı? Bir de ne kadar süre ile susuz kalabilirler.
Teşekkürler.
 
sağlık raporu almanız gerek birde almanyaya bildirmeniz gerek. Size baya pahalıya gelir ama para önemli değil diyorsanız konsolosluğa bir danışın. Sukaplumbağaları 5 gün bir damla su olmadan rahatça yaşarlar.
 
Aynı mesele kuzenimin başına gelmişti.Veterinerden hastalık taşımıyor gayet sağlıklı raporu almanız gerekli.Vede hayvanın aşıi sağlık karnesi olmalı. 100TL gibi bir paraya rapor evrak işleriniz hallolur.Ancak havayolu şirketleri sanırım papağan ve kaplumbağa gibi hassas tropiikal hayvanlar için ek ücret alıyor.
 
Merhabalar, kırmızı yanaklı kızımı almanyaya götürmek istiyorum, yukarıda açıklamalar yapılmış fakat, internette araştırdığım kadarıyla genelde kedi -köpek için bilgi var ben bu işlemleri nerede yaptırabilirim, nerelere başvuru yapmam gerekir.
 
Alman büyükelçiliğine sorun. Birde hava yolları hayvan taşıma prosedürü için gideceğiniz firmayı arayıp sorun.
 
Geri
Üst