Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

zamanlayıcılı priz

zaferya

Bronz 1 Üye
Emre bey lamba prizleri için zamanlayıcı nereden alabiliriz ve fiyatı ortalama nedir acaba? Kullanıyorsunuz sanırım ondan soruyorum, teşekkürler.

RE: başlangıç

Bauhaus gibi yapı marketlerden yada ürün çeşidi çok olan elektrikçilerden alınabilir. Fiyatlar 15 tl gibi başlar, takriben 40 tl ye kadar gider.
Ben en son aldıklarımı Bauhaustan aldım ve çok memnunum. Dijitalede hiç gerek yok. Mekanik dayanıyor. Arada elektrik kesilince biraz dakikalar o süre kadar şaşarsa müdahale edebiliyoruz zaten.

Cvp: zamanlayıcılı priz

ben en son metro mağazasında 20 tl'ye görmüştüm. emrenin dediği gibi dijitale gerek yok. basit olan iyidir. komplike çabuk bozulur.

Bazı elektrikçilerde 9 lira civarında gördüm, hepsiburadada da 12 lira sanırım, bende alacağım kısa zamanda.

Cevaplar için çok teşekkürler mesajım da konuya dönüşmüş bu konuda yardım bekleyenler için yararlı olmuş :)

http://www.hepsiburada.com/liste/mekanik-zaman-saati8697548144925/productDetails.aspx?productId=hrapra8144925&categoryId=13006560

Bunu buldum. Çalışma prensibi nasıl oluyor? Isıtıcı lambamı 1 günde 12 saat yanmasını ve UV lambamında 1 günde 4 saat yanmasını istiyorum diyelim.

Benim kullandığım ürün bu. Çok kolay bir ayarı var. Siyah dilimlerin önünde saatler yazılı hatta yarımşar saatlik dilimlerle. 24 saati gösteriyor. Siz saat kaçta yanmaya başlayıp kaçta biteceği saatler arasındaki dilimleri aşağı bastırıyorsunuz. Böylece o saatler arasında elektrik geçiriyor. O saatleri geçince elektriği kesiyor. Yani lamba sürekli açık konumda kalacak bu mekanizma onu yakıp söndürecek. Bu arada ok işareti mevcut. Saat kaçta bu ayarı yapıp pirize bunu takacaksanız skalayı çevirip ok işaretinde o saate getirin. Saat kaç ise onu gösterip başlasın. Her iki lamba için ayrı ayrı saatler ayarlayacağınız için iki adet zamanlayıcı kullanacaksınız.

Ben tüm lambaları ve hava motorlarını zamanlayıcılara bağladım. Ne kadar kolaylık sağladığını göreceksiniz.

Yani cihaz 24 saatte bir turu bir günü tamamlıyor. Dediğim gibi elektrik kesintilerinde durup biraz geri kalır. Ama manuel ileri olması gereken saate getirirsiniz.

Çok teşekkürler detaylı açıklama için :) 2 adet alıyorum.

Geri