Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Zamanlayıcılı priz

Cvp: Zamanlayıcı priz

Tamamdır Cem ve Emre abi konu anlaşılmıştır teşekkürler

RE: Zamanlayıcı priz

Cok iyiymis hic bilmiyordum boyle bi cihazin varligini:D
Ben de almaliyim mutlaka :)

Cvp: Zamanlayıcılı priz

Emre abi ve Cem abi,

Sizde kullandığınızdan dolayı sorayım dedim.

Bu zamanlayıcım ses çıkartıyor. Daha önceden de varmıydı bilmiyorum dikkat etmedim ama şu an çok ciddi biçimde "arı" vızıltısı gibi hatta biraz daha fazla bir ses yapıyor. İki tane takılı birimi yapıyor yoksa ikisidemi bilemedim. Gece gece de kaplumbağaları da rahatsız etmek istemiyorum.

Sizde de var mı böyle bir ses ?

zamanlayıcılar o sesi yapar siyahların alt kısmında tırtıklı çark (dişli) olur. dönerken onların sesi gelir. seçtiğin zaman aralığına geldiğinde de tık diye bir ses çıkar ve o aralıktan çıkınca da.

Ben kulağımı yaklaştırınca duyuyorum. Makinanın mekanik dönüş sesi var. Hayvanları rahatsız edecek boyutta olmaması gerekir. Geri kalma yada başka sorun var mı?

O tık sesini farketmiştim Cem abi, gece sessizlikte herhalde sesi çok geldi bana birde bugün akşam eve gittiğimde kontrol ederim Büyük ihtimal sizin yazdıklarınızdan sonra normal olması gereken ses olduğu kanaatindeyim. Eve gidince tam teşhisi koyarım.

Yok Emre abi geri kalma falan yok, dediğim gibi büyük ihtimal gece sesi çok geldi

Sessiz ortamda fazla dikkatini çekti demekki :)

Olabilir abi :) dediğim gibi akşam bir daha bakayım ben

Geri