olivia-peter
Bordo Bereli
Cvp: RE: 140*60*70h akvaryum icin ekipmanlar
Nakliye zaten akvaryumu taşımadı garanti vermedi yani kırılmasın diye özel araçla arkadaş götürdü artık nasıl götürdüyse gittiği yolda 5 dk. Yeşilin yuvaya büyükler geçti, Yeşilide derin bir leğene aldım, biraz panik bir halde olsalarda en azından ısıtıcıları çalıştı. Öyle idare ediyoruz.
İnşallah akvaryum nakliyesinde sorun olmaz, bir kriz daha atlatamayız.
Evet sitenin fiyatları çok uygun sigorta olayını yazmamışlar, sadece o ürünlerde değil genel olarak uygun. Çarşamba Bursa da olucam fırsat bulup uğramaya çalışırım, anormal fiyatların satış yeri nasıl bakayım.
Ellerine sağlık Emre gerçekten çok uğraştın. Kurualan her iki tarafta kullanılabilir şekilde düşündüm bende ama sağ taraf daha uygun olur.
cem' Alıntı:İyi iş almışsınız keşke siz taşısaydınız. Neyse ısıtıcıyı önden al. Akvaryum geniş kirlenme geç olur. Bari büyük bir leğen alıp içine atsaydın.
İnşallah bu sağlam gelir. Bir daha taşınma derdiniz olmaz. Bu nakliyeciler adam gibi iş görmüyorlar. Sigorta tazmin falan yok mu isim yapmış nakliye firması ise ödemesi lazım.
Nakliye zaten akvaryumu taşımadı garanti vermedi yani kırılmasın diye özel araçla arkadaş götürdü artık nasıl götürdüyse gittiği yolda 5 dk. Yeşilin yuvaya büyükler geçti, Yeşilide derin bir leğene aldım, biraz panik bir halde olsalarda en azından ısıtıcıları çalıştı. Öyle idare ediyoruz.
İnşallah akvaryum nakliyesinde sorun olmaz, bir kriz daha atlatamayız.
AEK' Alıntı:Eheim olanda aşırı ucuz. Hiç normal değil. Ürün garantili ise hiç kaçırma.
Bu arada akvaryum yarın bitiyor. Bugün son konuları toparladık.
Arka fon kahverengi idi. Üzerinden geçecekler ve oradaki bir örnekteki gibi yeşil tonları olacak. Şu an kahverengi idi. Akvaryum çok boğulmaz. Arka fona tutunup tırmanmasınlar diye iki uçta cam plakalalar yaptırıyorum. Yanlardan oturtuluyor. Hayvan fona basıp kaçamaz. Kuru alanı büyük ihtimal emiş tarafına koyarsın ama ben genede seçim sana kalacağı için iki tarafada çam engel yaptırıyorum. Yani kuru alan tarafından zaten kaçamazlar ama istediğin yöne koy diye iki tarafa yapılıyor. Bu yapıştırma değilki temizlik yada yandan içeri ulaşmak istediğinde kaldırabil. Bunu akvaryum eline geçince anlayacaksın. Ben sana hangi aparatı nereden takacağını söylerim. Filtre borularınıda aynı şekilde. Bu arada evdeki yerleştirmede kuru alan akvaryumun sağındanı solundanı kalıyor? Merak ettim.
Sana göndereceğim kayalarıda verdim. Cam oldukları için saracaklar. Böylece birbirlerine çarpmaz. Demir sehpanın kutusundan çıkacak.
Kuru alan rampasını yarın taş kaplayacaklar. Ben son taşları verdim bugün. Senin uğraşmaman için sehpayıda kaplayacaklar. Sehpada onlardan bir hediye oldu. Toplam artmış iki çuval taş var evde. Bayağı ayıklamışım bizim akvaryumlar için
Evet sitenin fiyatları çok uygun sigorta olayını yazmamışlar, sadece o ürünlerde değil genel olarak uygun. Çarşamba Bursa da olucam fırsat bulup uğramaya çalışırım, anormal fiyatların satış yeri nasıl bakayım.
Ellerine sağlık Emre gerçekten çok uğraştın. Kurualan her iki tarafta kullanılabilir şekilde düşündüm bende ama sağ taraf daha uygun olur.