Himura Kenshin
Elmas 3 Üye
Ben haftyaya perşembe tatile çıkıyorum pazar akşamı döneceğim. perşembe sabahı yem verip birde pazar verebilirim. bol bol verirsem herhangi bir sorun olur mu? mesela 1 günde yediği yemın tamamını versem. zamanlayıcı alamam heralde. Herhangi bir hastalık sorunu çıkar mı kaplumbağamda ? halsiz kalır mı ?
2. bir şansım da kuzenime anahtar vermek olabilir.
yada 3. olasılık onların eve 3 günlüğüne misafir etmek. ama bu hem kuzenler için zahmetli olur hemde onlara daha sormadım böyle birşeyi. Ayrıca oraya alışamayıp geri aldığımda beni unutmasından veya ürkek olmasından korkuyorum , ne yapmamı önerirsiniz ?
bu arada biraz acele ile attım mesajı arkadaşlar yoksa imla'ya ve cümle anlamlarına önem veririm. Kusuruma bakmayın lütfen :$
2. bir şansım da kuzenime anahtar vermek olabilir.
yada 3. olasılık onların eve 3 günlüğüne misafir etmek. ama bu hem kuzenler için zahmetli olur hemde onlara daha sormadım böyle birşeyi. Ayrıca oraya alışamayıp geri aldığımda beni unutmasından veya ürkek olmasından korkuyorum , ne yapmamı önerirsiniz ?
bu arada biraz acele ile attım mesajı arkadaşlar yoksa imla'ya ve cümle anlamlarına önem veririm. Kusuruma bakmayın lütfen :$