Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

330lt. Hacimli Akvaryum İçin Ekipman

Cvp: 330lt. Hacimli Akvaryum İçin Ekipman

kadir o bitkiyi alma suda salınıp duruyor hayvana bulaştıkça başlıyorlar koparmaya. ben iki tane almıştım. yapraklarını kopardılar. çıkardım.

uv ampule şimdi baktım atakan petshopta bir tane bile kalmamış. 13 W yoktu, şimdi 25 W ve 26 W de bitmiş.

Evet uyuyor, zaten diger horozlardan daha da kaliteli ben kullaniyorum, isitici lamba farketmez.
Bunlarin yapraklari kolayca telef oluyor ben onermem boyle kucuk yapraklilari fazla.

Abi ne hepsiburada n11 yasaklandı sandım yani nedir bu durum acaba :/

Alisarp sen dukkan ver istanbuldan oyleyse ayarlarız onu bisekilde.

uv ampulü alan aldı mı bir kaç tane alıyor. stoklar tükenmiş demekki. ithalattada seçim sonrası bekleniyor veya euro / doların dengeye gelmesi bekleniyor olabilir. malum şu an tavanda alsalar 100 tl'den aşağı gitmez. kimsede almaz yada stoklarında olup ürünü geri çekmiş olabilirler. yine de atakan petshopu arayıp bir sor istersen.

herkes bu forumda olsa kim almış biliriz ama face'teki gruplardan da alanlar var.

Anladım abi.Desene seçim bizim kapluşlarıda etkiledi hahaha :D Yarın okyanusla ikisini ararız öyleyse.

mamacıda buldum bir bitki ama fiyatı pahalı. 40 tl'ye inse kaçırılmaz, boyu 45 cm.
http://www.mamaci.net/U2561,238,ocean-free-3-koklu-genis-yaprakli-akvaryum-bitkisi.htm

tabi bizimkilere ne kadar dayanır o da ayrı konu.

Aynen abi güzelmişte dediğin gibi tuzlu biraz Alisarpın dediği belki daha uygundur.

Juenpetten JBL olanlar alinabilir, omru daha fazla oldugu, icin uzun vadede parasini cikartir.
Buyuklerde veya altinda tas olanlarda fiyat hep boyle 35-50 arasinda, sanirim gormemissin, istanbulda misin ? Profilonun arka tarafinda bir dukkanda satiliyordu benim emre ve cem abinin kullandigi guzeller adini soyleyeyim.

Ben değil arkadaş şuan İstanbul'da.Bu dükkan tam olarak nerede Alisarp açık adresi iyi olurdu.

Ilk basta gosterdikleri degil dukkanin arkasinda tasli ve buyuk olanlar var.
http://www.k9ciftligi.com/

Son 2253ü aldık ama oda yalama yapmış defolu bi ürün çıktı.İç filtreyi eheim diyoruz.Bu hacim için hangisi uygun olur?

geri iadesini iste. mal kusurlu çıktı diye veya değişim yapsınlar.

belli bir süre içinde şartsız iade olayı var. 1 hafta mı 10 gün mü öyle birşey.

Aynen abi iadesini yapıcazda bize başka bi ürün lazım ya kaliteli bişey eheim baktıkta 2012 olabilir diye piyasada yok üretimi durmuş.

2008 veya 2010 da olabilir ama fiyatları uçmuş. o fiyatlara alınmaz.

dış filtre için bu ürün güzelmiş ama. bizimkilerin yoğun kiri karşısında işe yaramaz içindeki süngeri çıkarmak gerek öyle yapınca da kendi orjinal ucu yeterli olur. balıklar için çok güzel ama bizimkilerde kullansan sabah akşam temizlemek şart olur.
http://www.hepsiburada.com/liste/eheim-tortu-filtresi/productDetails.aspx?productId=ptan1054004320&categoryId=60000443

Abi dış filtre işini en sona bıraktık zaten iç filtreyide halletsek önümüzü görücez biraz.

Abi onlar düşük kalmazmı? Bize daha güçlü ama eheim kadar kaliteli bi ürün lazım.Fiyatı önemli değil yeterki dayanıklı kaliteli bir ürün olsun.

bu ikisi fena değil gibi gözüküyor ama hiç kullanmadım. elde incelemekte fayda var. petshoplarda görürsen bakarsın.

mailto:/Product/hydor-crystal-duo-4-ic-filtre/JPM006343?kat=239
mailto:/Product/sobo-wp-1302f-internal-ic-filtre/JPM013786?kat=239

sendeki 5200 L'yi bir deneyin akvaryuma şiddeti nasıl olacak bakın. en azından debi oranını saptarsınız. sana fazla geliyorsa onu ver sen yeni birşey al.

Abi bende 4200L var oda zayıf kalır zaten.Bunlara bakıcam.Sobonunki çakma eheim ama nasıl acaba :)

eheimın en önemli özelliği düşük watt'ta yüksek performans sağlaması sağlamlığı da tartışılmaz. uzun vadede elektrikten tasarruf etmesi nedeniyle diğerleri ile aynı paraya geliyor.

Aynen abi watt gücü benimde dikkatimi çekti.

Geri