GerekliAdam
SKF Delisi 3. Seviye
Mezura ile ölçebilir misiniz veya cetvel ile. Telefon yanlış ölçer.kasa ortlalama 30-32 cm küsür
Kasa 26x17x10 olması lazim
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Mezura ile ölçebilir misiniz veya cetvel ile. Telefon yanlış ölçer.kasa ortlalama 30-32 cm küsür
mezura yok malesef telefondan ölmüştüm, kasayı bimden aldım ama büyük fotoğraflarda paylaştrım bakabilirsiniz yem ile beraber atmışımMezura ile ölçebilir misiniz veya cetvel ile. Telefon yanlış ölçer.
Kasa 26x17x10 olması lazim
yada içerden daraltırım bir malzeme ile kesmekle uğraşmam hemdeAnladım fazlalık kısım kesilip yine yapılabilir ama biraz daha uğraştırıcı olur.
Anlamadımyada içerden daraltırım bir malzeme ile kesmekle uğraşmam hemde
Tamamdır.yapotığımda atarım resmini şuan bende anlamtamadım
kabuk rengi normald eğil mi kenarları fazla açık renkli gibi geldideTamamdır.
kabuk rengi normald eğil mi kenarları fazla açık renkli gibi geldide
sorun yok öyleyse şuanlık dimiRenk iyi ön kısım biraz alg bağlamış gibi duruyor.
su ısıtıcım var, ısıtıcı lambam var uvb lambam yok sanırım aynı şeytmi bilmiyorum ama ısıtıcı lambam var, akvaryum yemler vitaimn vesairede tamam ama kuru alanıbir türlü hallemedim meyve kasasıda almadım bimde çalışıyorum ordan ufak kasa aldım büyük geldi kestim biçtim ama iyi olmadı, yarın bu ağda tahta çubukları var onunla birşeyler yapmayı denicem kuru alan gibi çubkları ne ile birbirine yapıoştırmamaı tavsiye edersiniz slikon olur muYok ama akvaryumu ve ekipmanları bir an önce halledin. Eylül itibariyle sistem içinde olmalı.
Tahta olmaz.su ısıtıcım var, ısıtıcı lambam var uvb lambam yok sanırım aynı şeytmi bilmiyorum ama ısıtıcı lambam var, akvaryum yemler vitaimn vesairede tamam ama kuru alanıbir türlü hallemedim meyve kasasıda almadım bimde çalışıyorum ordan ufak kasa aldım büyük geldi kestim biçtim ama iyi olmadı, yarın bu ağda tahta çubukları var onunla birşeyler yapmayı denicem kuru alan gibi çubkları ne ile birbirine yapıoştırmamaı tavsiye edersiniz slikon olur mu
ya vantuz kenidi salarsa ben uyurken ve hayvan sabahakadar kuru alana çıkamazsa ölmezmi doğru dürüst hava alamayıpUvb ampule şu an gerek yok. Kabuk esnek yapıda olmalı. Hayvanın kabuğu şu an kubbe gibi. Bolca yüzüp gelişerek kabuğu yanlara doğru yayması lazım.
CD kabından yapabilirsiniz hayvan henüz ufak. CD kabının siyah kısmını çıkarın. Bu kuru alan olacak. Kapağı açtığınızda kapakta rampa olacak. Alanın akvaryumun arka cama ve uzun cama bakan bir yanından ikişer adet delik açın. Bu deliklerden çengelli vantuz geçirip cama yapıştırın. Üzerine halı kaydırmaz koyun. Yalnız 6 cm kabuk boyu sonrası halı kaydırmazı ısırıp koparma ve yeme durumu olabilir.
nedenki gördüğüm kadarıyla bir çok insan tahtalardan vesair yapmış ama tabiki siz daha iyi bilirsinizTahta olmaz.
tahta tamamen iskelet amaçlı üzerine halı kaydırmaz koyarım, örnek bakınız dakka 2.50Tahta olmaz.
Akvaryum üstüne yaptir kuru alanı ölçülerini al 30cm yükseklik olacak şekilde kutu gibi yaptir rampa yaptır 45derece açıyla akvaryum kaç mm