sportmen06
Bronz 3 Üye
çok teşşekkür ederim fakat elimde şuan başka ısıtıcı yok ve ışık :S
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!bu uygulamayı en küçük ninjalarada uygulayabiirmiyiz? hergün bir keremi yoksa hergün ikikeremi?TuRkUaZ' Alıntı:Bir kapsül açarak içinden çok az bir miktar tozu çay bardağına dökün ve sulandırın. Şırınga yardımıyla kaplumbağanıza ağızdan verin. Ağzını açmazsa hafifçe burnundan ittirerek sinirlendirin yada küçük bir parça karidesi su yardımıyla şırınganın ucuna tutturun. Bunu sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez tekrarlayın ve her seferinde ilaçlı suyu taze olarak hazırlayın. Bu anlatım bana veterinerimin tavsiyesiydi ve kaplumbağam bu şekilde iyileşti.
evet gördüm teşekkürler fakat anlamadığım kapsüller 100grlık değil mi yani ağır gelmezmi?çok minikler. ayrıca.suyunu değiştirmeyin demişsiniz bu kötü olmaz mı?yani daha fazla antibiyotik anlamına gelmezmi? diğer ninjami nasıl yapıcam o sağlıklı ikinci bir akvaryumum yok ısıtıcım yok...furkan54ozan' Alıntı:Sorunuzu şu adreste cevapladım: mailto:/forum/Konu-yemek-yemiyor--3333.html?pid=35617#pid35617
İnceleyin...