Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akciğer Enfeksiyonu (Respiratory Infection)

Foruma hoşgeldiniz.

Olabilir. Klimalı ortam, kuru alanda iken pencere açılmasına bağlı cereyanda kalma esinti akciğer enfeksiyonu sebebidir.

Hırıltılı nefes alıp verme var mı? Nefes alıp verme de zorlanma var mı?

Kabuk boyu kaç cm?

Eczaneden gentagut göz damlası alın.

Merhabalar Cem bey bir arkadaşımın kaplumbağası var. Alta fotoğraflarını koyacağım. Kaplumbağası bir ara öldü gibi oldu ve sonrasında da kaplumbağaya kalp masajı gibi yaptı ve ayıldı hayvan. Yemek yemiyor, ve suya konulduğunda batmıyor suyun üstüne çıkıyor. Ama kendi isteğiyle değil hayvan suyun dibine batamıyor. Sümük yok burunda vs. Karında pembelik yok.Isı lambası ve un alamadı. Bari ısı lambası al dedim fakat bulamadı oturduğu yerde.Belirtiler vs bugün başladığını söylüyor. Gentagut damla kullansın mı?

Ekli dosyalar

• IMG_6051.png
    IMG_6051.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6052.png
    IMG_6052.png
    3 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_6053.png
    IMG_6053.png
    3.1 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_6054.png
    IMG_6054.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
İnternetten alacak lambayı, bu ve su ısıtıcı acilen alınmalı. Bunlar olmadan hayvan toparlamaz. O kuru alana alternatifte lazım taştan soğuk alıyor.

Haşlanmış yumurta akı ve birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası denesin.

Vitamin damla veriyor mu?

Yemler ne marka?

Gentagut damla alsın. Sabah akşam ikişer damla ağzına damlatsın.

İnternetten alacak lambayı, bu ve su ısıtıcı acilen alınmalı. Bunlar olmadan hayvan toparlamaz. O kuru alana alternatifte lazım taştan soğuk alıyor.

Haşlanmış yumurta akı ve birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası denesin.

Vitamin damla veriyor mu?

Yemler ne marka?

Gentagut damla alsın. Sabah akşam ikişer damla ağzına damlatsın.
Yaşadığı yerde vitamin damla da bulamadı. Bugün gitti baktı yoktu.Damlayı söyledim ben ona bugün alamadı. Yarın alacak.Yem markasını da Happy Turtle yani dandik bir marka.

Netten alsın hem ucuz olur hem taze.

Atakan petshoptan alıyoruz genelde bu sitede hesaplı oluyor. Akakçe ve cimri.com üzerinden de baksın. Ucuz olan yerden alsın.

O yem beş para etmez tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alsın. Gammarusta sera, tetra ve dajana markalardan birinin gammarusunu alsın. Sabah stick yemi akşam gammarusu versin

Netten alsın hem ucuz olur hem taze.

Atakan petshoptan alıyoruz genelde bu sitede hesaplı oluyor. Akakçe ve cimri.com üzerinden de baksın. Ucuz olan yerden alsın.

O yem beş para etmez tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alsın. Gammarusta sera, tetra ve dajana markalardan birinin gammarusunu alsın. Sabah stick yemi akşam gammarusu versin
Atakan Petshop tan bende ürün almak istedim. Sizce güvenilir mi? Ben kendi kaplumbağama aliexpress ten fln alıyorum UVb lamba. Atakan Petshop tan da alabilir miyim

Atakan petshop alışveriş yaptığımız sitelerin başında geliyor. Ben sorun yaşamadım.

Atakan Petshop tan bende ürün almak istedim. Sizce güvenilir mi? Ben kendi kaplumbağama aliexpress ten fln alıyorum UVb lamba. Atakan Petshop tan da alabilir miyim
Ben tavsiye ederim hem onlinedan hem de avcılardaki mağazasından alışveriş yaptım akvaryumu, yemi vs olsun hem güvenilir hem de ürünleri çok iyi

Geri