Çiğdem.Kaya
Bronz 3 Üye
Cvp: Akciğer Enfeksiyonu (Respiratory Infection)
Akciğer enfeksyonundan şüpheleniyorum
-Eğri eğri yüzmek.Yok
-Alt kabukta pembeleşmek.Var gibi ama çok az resmini koydum fakat çok net değil
mailto:/14/n/h2swy.jpg
-Suya koyulduğunda dibe çökmesi ve suyun dibinde hiç hareket etmemesi.Yok. Fakat filtrenin tepesinde oturup bazen kafasını dışarı çıkarıyor bazen suya sokuyor. (Filtre ve kabuk tamamen suyun içinde kalıyor)
-Burundan veya da ağızdan salya gelmesi.Hiç karşılaşmadım nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.
-Çift gözün kapanması.Rutin gözlerini açıp kapaması dışında yok.
-Nefes alırken hırıltılı sesler çıkarmak.Yok.
-İştahsızlık.Yok. Hatta ne kadar yem atsam hepsini yiyebilir.
-Gözlerde çapak veya da şişme.Yok
-Zor nefes almak.Bunu çok fazla anlayamadım ama biraz olabilir sanırım elime aldığımda gördüm bacaklarının ve kollarının olduğu yerler şişip iniyor genelde hızlı.
-Hapşırmak.Önceden vardı ama şimdi yok :ff:
-Kuru alanda normalden çok daha fazla vakit geçirmek.Yok. Kuru alana günde 1 yada 2 defa çıktığını görüyorum bazen hiç görmüyorum ben okuldayken yada başka bir şeyle uğraşırken çıkıyor olabilir.
Yardımcı olursanız sevinirim ama belirtilerin çoğu yok. :ff:
Onun için endişeleniyorum Umarım ki bir sorunu yoktur.
Akciğer enfeksyonundan şüpheleniyorum
-Eğri eğri yüzmek.Yok
-Alt kabukta pembeleşmek.Var gibi ama çok az resmini koydum fakat çok net değil
mailto:/14/n/h2swy.jpg
-Suya koyulduğunda dibe çökmesi ve suyun dibinde hiç hareket etmemesi.Yok. Fakat filtrenin tepesinde oturup bazen kafasını dışarı çıkarıyor bazen suya sokuyor. (Filtre ve kabuk tamamen suyun içinde kalıyor)
-Burundan veya da ağızdan salya gelmesi.Hiç karşılaşmadım nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.
-Çift gözün kapanması.Rutin gözlerini açıp kapaması dışında yok.
-Nefes alırken hırıltılı sesler çıkarmak.Yok.
-İştahsızlık.Yok. Hatta ne kadar yem atsam hepsini yiyebilir.
-Gözlerde çapak veya da şişme.Yok
-Zor nefes almak.Bunu çok fazla anlayamadım ama biraz olabilir sanırım elime aldığımda gördüm bacaklarının ve kollarının olduğu yerler şişip iniyor genelde hızlı.
-Hapşırmak.Önceden vardı ama şimdi yok :ff:
-Kuru alanda normalden çok daha fazla vakit geçirmek.Yok. Kuru alana günde 1 yada 2 defa çıktığını görüyorum bazen hiç görmüyorum ben okuldayken yada başka bir şeyle uğraşırken çıkıyor olabilir.
Yardımcı olursanız sevinirim ama belirtilerin çoğu yok. :ff:
Onun için endişeleniyorum Umarım ki bir sorunu yoktur.