Benim kaplumbağamın boyutu henüz 5.5 cm civarı. Küçük bir kaplumbağa anlayacağınız.
Ben bir akvaryum yaptırmak istiyorum camcıda.
Şu şekilde olursa bana ne kadara mal olur fikir verirseniz sevinirim
* Tabana plastik taktıracağım.
* ön - arka uzunluk 70 cm olacak. En de aynı şekilde.
* Yan camlar 33 cm olacak
* Üstte güneşlenebileceği bir alan yaptıracağım. Akvaryum uzunluğunun 55. cminde başlayacak.
. Güneşlenme yeri 25 cm genişlikte olacak.
* Suya açılan yerde extradan cam olacak ki çıkabilecekleri bir alan yaratacağım.
* Bu çıkabilecekleri yer akvaryumun 45. cm'inde başlayacak.
* Camcıyı slikonların solventsiz olmasına ve kalınlığının sağlam olmasına dikkat etmesi için uyaracağım.
* Cam 9 mm kalınlıkta olacak risk almak istemiyorum.
Çok yeniyim bu konu da. Ama kaplumbağa mı ne doğaya salabilirim artık ne de pet shopa verebilirim. Almadan önce onların şu ufak adacıklı aptal plastikler de yaşamasının berbat olduğunu bilmiyordum. Bilseydim almazdım
Ama madem aldım ona cennet gibi bir akvaryum yapmak istiyorum.
Yardım eder misiniz?
Ben bir akvaryum yaptırmak istiyorum camcıda.
Şu şekilde olursa bana ne kadara mal olur fikir verirseniz sevinirim
* Tabana plastik taktıracağım.
* ön - arka uzunluk 70 cm olacak. En de aynı şekilde.
* Yan camlar 33 cm olacak
* Üstte güneşlenebileceği bir alan yaptıracağım. Akvaryum uzunluğunun 55. cminde başlayacak.
. Güneşlenme yeri 25 cm genişlikte olacak.
* Suya açılan yerde extradan cam olacak ki çıkabilecekleri bir alan yaratacağım.
* Bu çıkabilecekleri yer akvaryumun 45. cm'inde başlayacak.
* Camcıyı slikonların solventsiz olmasına ve kalınlığının sağlam olmasına dikkat etmesi için uyaracağım.
* Cam 9 mm kalınlıkta olacak risk almak istemiyorum.
Çok yeniyim bu konu da. Ama kaplumbağa mı ne doğaya salabilirim artık ne de pet shopa verebilirim. Almadan önce onların şu ufak adacıklı aptal plastikler de yaşamasının berbat olduğunu bilmiyordum. Bilseydim almazdım
Yardım eder misiniz?