Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!bende yapay çim kullanıyorum fakat 7cm kabuk boyuna gelince yemeye başlıyorlarmış o yüzden bende sökücem yapay çimleri.Ben yapay çimenleri kuru alanın üstüne silikonladım.
Bende bilmiyordum bilseydim ilk başta koymazdım çimleri.bende yapay çim kullanıyorum fakat 7cm kabuk boyuna gelince yemeye başlıyorlarmış o yüzden bende sökücem yapay çimleri.
Peki çamaşır mandalı tutabilecek mi ki onu, ve kaç tane mandal kullanmalıyım sağlam durması için? Bu arada o paspası nereden temin edebilirim?Bende cam kenarları tutuyor. Paspas T şeklinde tek parça.
akvaryum üstü kuru alanım.
nihayet hayvanlar için akvaryum üstü kuru alanı yaptırdım ve yerine koydum. şimdilik taş işiyle uğraşamayacağım için. lastik paspas aldım. arka köşelerden kesme yaptırdım bu sayede dış filtre borularına yer açtım. her iki tarafa yapmamdaki maksat gün gelir yer değişikliği olursa her iki ucada...sukaplumbagasi.com
Çamaşır mandalı kullan.
peki tam olarak ne diyeceğim pvc paspas mı lastik paspas mı halıkaydırmaz mı? birde silikonun kuruması için bir gün yeterli midir? bu üsreçte hayvanı nereye koyacağım?Nette büyük ölçü satarlar pahalıya gelir.
Noktasal bir iki damla silikon ile yapıştırılabilir.
Sakıncası hayvan üstünde kum ile gelirse kum bulaştırır yada dışkılar rahat temizleyemezsin.
Bu olmazcem bey peki bu halı kaydırmazlardan olurmu?
Bende var bundan yuvanın altina serdim. Hayvan rahat hareket edemez bunun ustunde.cem bey peki bu halı kaydırmazlardan olurmu?