Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum nereden alabilirim

kocaeli55

Bronz 3 Üye
Merhaba kocaeli de yaşıyorum
Önerebileceğiniz akvaryumcu var mı
2 su kablumbagası var
Biri 11.5 biri 9 cm civarında
100 litre üstü akvaryum bakıyorum

Ya 100*50*60h ve 10 mm cam kalınlığında ömürlük bir akvaryum yaptıracaksınız yada 80*35* 50h ve 7 mm cam kalınlığında ara geçişli hazır bir akvaryum alacaksınız. Aşağısı kurtarmaz.

İkinci el düşünürseniz derin çizik, çatlak, cam kesilmesine bağlı silikon bağlantı noktalarında parçalanmalar, silikonlarda sertleşme olmasın. Kuma bağlı tabandaki derin olmayan çizikler normaldir.

Coşkun Akvaryum'da istediğiniz ölçülerde yaptırabilirsiniz. Ben orada yaptırdım ve gayet iyi. Fiyat olarak da makul, bölgeye göre kendileri belli bir ücret karşılığında getiriyorlar hatta. Yer İstanbul Pendik'te size çok uzak sayılmaz.

Ya 100*50*60h ve 10 mm cam kalınlığında ömürlük bir akvaryum yaptıracaksınız yada 80*35* 50h ve 7 mm cam kalınlığında ara geçişli hazır bir akvaryum alacaksınız. Aşağısı kurtarmaz.

İkinci el düşünürseniz derin çizik, çatlak, cam kesilmesine bağlı silikon bağlantı noktalarında parçalanmalar, silikonlarda sertleşme olmasın. Kuma bağlı tabandaki derin olmayan çizikler normaldir.
Hocam bildiğiniz yer var mı yapan hatta bazıları altta büyük üsttede küçük akvaryum oluyor gördüm o çok iyi galiba

Coşkun Akvaryum'da istediğiniz ölçülerde yaptırabilirsiniz. Ben orada yaptırdım ve gayet iyi. Fiyat olarak da makul, bölgeye göre kendileri belli bir ücret karşılığında getiriyorlar hatta. Yer İstanbul Pendik'te size çok uzak sayılmaz.
Teşekkür ederim peki altta büyük üstte de küçük akvaryum olandan yapıyolar mı

Geri