siparişten sonra 1 ayı geçkin sürede nihayet akvaryuma (100*50*60h) kavuştum. 60-70 kg civarı bir ağırlığı vardı. kazasız belasız yerine getirip oturttuk. süngere ufak bir damla bulaşık deterjanı damlatıp, ovaladım, iyice yıkadım, duruladım. bir daha su döküp son kalan suyu da süngerle emdirip temizledim. sonra hortumu musluğa takıp kullanacağım seviyeye kadar doldurdum. arkasından balıklardan kalma blue de methylen'i bocaladım içine. birkaç gün o şekilde bekletip suyu dökücem. o sırada da kumun gelmesini bekleyeceğim. kum, aksesuar ve ekipmanların sterilizasyon ve kurulumu ile birlikte tahminimce 15 gün zarfında hayvanlar yeni yuvaya geçiş yapacak.
mailto:/eu3ofp.jpg
dolabı tarif edip yaptırdım yarım ton çekecek sağlamlıkta olsun dedim. arkadaş 1 ton çekecek kadar yapmış. :smile: gayet sağlam. dolabın üstüne laminant şiltesi; altına da halı kestirip koydum.
mailto:/2znqsm8.jpg
soğuk suyu koyunca dıştan fevkalade terleme yaptı. saat başı gidip siliyorum camları.
mailto:/20jo5cm.jpg
iş tamamlandıkça yeni resimler gelecek.
mailto:/eu3ofp.jpg
dolabı tarif edip yaptırdım yarım ton çekecek sağlamlıkta olsun dedim. arkadaş 1 ton çekecek kadar yapmış. :smile: gayet sağlam. dolabın üstüne laminant şiltesi; altına da halı kestirip koydum.
mailto:/2znqsm8.jpg
soğuk suyu koyunca dıştan fevkalade terleme yaptı. saat başı gidip siliyorum camları.
mailto:/20jo5cm.jpg
iş tamamlandıkça yeni resimler gelecek.