Beyaz seramik var en altta üstüne sünger bir üstünde siyah olan seramik olanlar olmalı yuvarlak olan onunda üstüne sünger siyah olan bir tanesinde poşet gibi birşey vardı zeolite miydi acaba o şimdi emin olamadım.Bir sorayım olmadı ama pek birşey anlayamıyorum bu işleri kapamadım herhalde.
Birde yemleri yemiyorlar sadece kurutulmuş balık yiyorlar öbürleri dibe çöküp kir oluşturuyor sanırım.Şimdi internetten sipariş edeceğim link link verebileceğiniz var mı yem önerisi ? Hep soruyorum söylüyorsunuz.Bana tek tek lazım marka olarak isim olarak resim veya linkte olur.
15 cm den büyükler bu arada
Demişsiniz ki mesela
Sera raffy p ve sera mineral veya bu ikisi yerine sera carnivor demişsiniz şimdi sera carnivor alırsam bu ikisinin yerine geçtiği için haftada 2 gün mü vereceğim ?
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]tetra reptomin, jbl agil, jbl tortil (küçük kutu) demişsiniz bunlardan üçünüde mi alacağım üçünü alırsam gün içinde üçünden de biraz mı vereceğim ?[/font]
Reptile carnivor demişsiniz ama sayıları iki kaplumbağaların ondan almıyorum.Sera raffy royal veya sera energil önermişsiniz onun yerine.Buda üçüncü gün yemi olsun mesela öyleyse.
Sera mineralin alternatifi tropical biorep demişsiniz.Bunuda en başta önermişsiniz Sera carnivor alırsam bunu almama gerek var mıdır ?
Böyle toparlayınca üç gün oluyor sanırım anladığım kadarıyla.Birde aç gün var.Yani hep böyle 4 gün boyunca tekrar mı edeyim yem işlemine ?
Suyun renginde bir değişme olmadı bu arada.