MissSevda Hanım,kaplumbağalar yetmedi artık balıklarıda öldürmeye başladınız.Sonumuz hayrola.
Tek ricam var sizden şu etcil kaplumbağanızı Türkiyeye getiripte üretmeye kalkmayın istediğiniz kadar sizin olsun isterseniz birlikte toprağa girin ne yaparsanız yapın ama TÜRKİYE'de asla bu hayvanı üretmeyin.
O kadar balığın katledilmesine göz yuman bir insan, o kadar kaplumbağanın ölmesine göz yuman biri BENİ ETKİLEMEZ DİYEN VE KENDİNİ HAYVANSEVER ZANNEDEN BİRİ teşekkür ediyorum sitemize yaptığınız katkılara ve moralimizi sıfıra indirdiğinize.
Daha sizi bilinçlendiremedik Türkiye'de kimi bilinçlendireceğiz ?
Aragorn'un dediği gibi siz kendinizle çelişiyorsunuz.Size evet haklısınız belki de demek zor geliyor.Bence size hobilerinizden ve egolarınızdan vazgeçmekte zor geliyor.Küçüleceğinizi zannediyorsunuz böyle yaparak.Ama bilmem farkındamısınız anlamamış tavırlarınızla hem kendinizi ele veriyorsunuz hemde dünya kadar hayvanın ölmesine sebep olabileceksiniz.
Kendi ülkenizde ne yaparsanız yapın ama Türkiye'ye gelipte lütfen o dünya kadar balığın hayatını maffetmeyin.
Boşverin bence siz hayvanda beslemeyin.
Bir kaplumbağa sevmekle hayvansever olunmaz.Hayvanseverlik tüm hayvanları sevmek ve korumaktır.Beni bilen bilir hamsterim öldü diye günlerce ağladım/ağladık.Ve ben kaplumbağa almadım.Aragorn sağolsun Pınar hanım sağolsun hepsine bin bir kez teşekkür ederim iyike de almamışım.Bu ticarete katkı sağlamak beni yerin dibine sokardı.Bile bile o hatayı yapsaydım eğer sanırım bir daha kimseninde yüzüne bakamazdım.İster istemez insan hayvan katili oluyor.
Ve buraya gelip bu bilinçte olupta kaplumbağası olanlarda bu işin bir ticaret olduğunu sonradan öğrenenler ve şuan onlar kaplumbağaları için elinden gelenin en iyisini yapıp başka insanlara aldırmamak için çırpınıyorlar.
Siz hala olduğunuz yerde sayıp anlayıp anlamama muhabbeti yapıyorsunuz.Hiç birimiz aptal değiliz sizin yazmayıpta içinizden geçenlere kadarda anlıyoruz.İnsan psikolojisini de çok iyi biliyoruz
Siz rahat olun dediğinizin harfi harfine inip düşünüyoruz sizde düşünürseniz çok memnun oluruz.