Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:ilker hayvan agilde yiyebiliyorsa ondan da kırıp çay tabağına koyarak bir iki damla su damlatıp yumuşat ve öyle ver. kabuk gelişimine desteği var.
raffy P her daim elde olması gereken yemdir özellikle devit ve vitamin damlaların emebileceği nitelikteki en iyi yem. sadece bunların kullanılması için dahi alınması gereken yemdir.
hayvanın durumu gayet güzel dediğin gibiyse öbür haftasonu dedim ama daha önce kapanacak gibi.
AEK' Alıntı:Sera protein oranlarında daha iyi bir yem. Bitkiselde ise tek. Tetra nın avantajı yosun içeriği ile ilerideki bitkisel geçiş için hayvanı bir nebze alıştırıyor. Renk olarakta benimsiyor. Ne kadar çeşitli olursa o kadar iyi.
cem' Alıntı:ilker bir çay kaşığı dolusu gammarus seninkilere bir öğün yeterli olur.
Alisarp' Alıntı:Benim hayvanlarin kafasi sizin hayvanlarin kafasi kadar yardimci olamiycam yani ama bunu en iyi siz belirlersiniz fotograf iyi sanirim emin degilim ama
Birde 2. Ogunu 5-6 gibi vermeye calisirsaniz cok daha iyi olur
lsitma lambasinin yanma saatleri zamanlayici ile sabitli degil mi ?
Hayvanin deligiyle ilgili gobek bagi buarada hic sorun yok rahat olun
XeuaHwaHero' Alıntı:Alisarp' Alıntı:Benim hayvanlarin kafasi sizin hayvanlarin kafasi kadar yardimci olamiycam yani ama bunu en iyi siz belirlersiniz fotograf iyi sanirim emin degilim ama
Birde 2. Ogunu 5-6 gibi vermeye calisirsaniz cok daha iyi olur
lsitma lambasinin yanma saatleri zamanlayici ile sabitli degil mi ?
Hayvanin deligiyle ilgili gobek bagi buarada hic sorun yok rahat olun
O deliğin beni rahatsız etmesinin sebebi ilk aldığımda yokken sonradan ortaya çıkmış olması
Uv lambayı mayıs başı gibi büyük tank projemde hayata geçireceğim şuan hala düzen ve dekorasyon açısından çalışmalarım var