PhotonicInduction
Elmas 5 Üye
Gezin dolaşın bulursunuz her türlü. Gezip bakmak lazım.Dükkan ismi varmı
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Gezin dolaşın bulursunuz her türlü. Gezip bakmak lazım.Dükkan ismi varmı
Gimsalara git daha ucuza bulursunAnkara Çankayada bulabilirmiyim kizilayda fln
Ben de biliyorum 60-70 litrelik kapları almayı Ben 2 tane kaplumbağa baktığım için 120'yi tercih ettim Zaten maksimum bir yıl kullanabilirimHer çarşıda var 80lik olanını 400e aldım 120yi getircem fiyat 600 700 civarında olur dedi İzmir Konak.
Tamam ben 120 için dedim. İnternetten alınmaz. Kargosu sadece 1000tl tutuyor.Ben de biliyorum 60-70 litrelik kapları almayı Ben 2 tane kaplumbağa baktığım için 120'yi tercih ettim Zaten maksimum bir yıl kullanabilirim
Cem Bey bunu sera carnivor`un muadili olarak önermişti bana.Bu yemi sevmiyorlar ve bitti bunun yerine ne alabilirim![]()
Tropical Biorept W Kaplumbağa Yemi 100ml 30gr - Fiyatı, Yorumları
Tropical Biorept W Kaplumbağa Yemi 100ml 30gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sanırım rengi kahverengi değil mi yeşil olunca yemiyorlarCem Bey bunu sera carnivor`un muadili olarak önermişti bana.
Atakan petshopta var ordan alın böyle yerler güvenmeyin kokmuş fln gönderirler hemide sorun Atakan petshopaBu sanırım rengi kahverengi değil mi yeşil olunca yemiyorlarne cins kaplumbağalarım var
Kutu halinde alıyorum açık yem olunca iade ediyorumAtakan petshopta var ordan alın böyle yerler güvenmeyin kokmuş fln gönderirler hemide sorun Atakan petshopa
Ben kutuyada güvenmemKutu halinde alıyorum açık yem olunca iade ediyorum
Evet öyle sanırım arada bende fark ediyorumParanoyaklık var sanırım![]()
İyi işte seni kolay kolay kandırmazlarEvet öyle sanırım arada bende fark ediyorumhep böyle onaylanmış olacak kaliteli yerler olacak ancak öyle emin olurum
Biter Max 1 sene gibi bişey sürer heralde zaten 1.5-2senemi kullanım süresi varİyi işte seni kolay kolay kandırmazlar
https://www.n11.com/urun/tetra-rept...emi-500-g-76133965?magaza=malawiizmirakvaryum
Bu yemin 22 Gr olanı çok çabuk bitiyor haftada iki kere veriyorum büyük boyunu alsam ziyan olmaz sanırım
Bu yemi diğer yemden ayriyeten soruyorumİyi işte seni kolay kolay kandırmazlar
https://www.n11.com/urun/tetra-rept...emi-500-g-76133965?magaza=malawiizmirakvaryum
Bu yemin 22 Gr olanı çok çabuk bitiyor haftada iki kere veriyorum büyük boyunu alsam ziyan olmaz sanırım
Ben iki kapluş baktığım için daha kısa sürede biter benceBiter Max 1 sene gibi bişey sürer heralde zaten 1.5-2senemi kullanım süresi var
Ona göre dedim 2 kaplumbağa 1 senede bitir benceBen iki kapluş baktığım için daha kısa sürede biter bence
İyi o zaman bunu alacağım diğer yemi onay versinler alayım ikisiniOna göre dedim 2 kaplumbağa 1 senede bitir bence