Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Arisa&Tyler

1000024635.png

İlk geldiğinde ki fotoğraf bu.

1000024632.png

Bu da birkaç ay önceki fotoğrafı.

Bu, kabuğunun ortasındaki çatlak benzeri çizik nedir?

Bir sorum olacaktı: Kirli su, kulak ve göz enfeksiyonuna sebebiyet verebilir mi?

Merhaba Demir çanak nasıl bulabilirim alternatif öneriniz var mı

1000024833.jpg

Ben ısı lambası olarak bu masa lambasını kullanıyorum bu 60W bu arada şimdi yeni kuru alan yapıyorum bana demir çanak lazım ama bu lambayı bozmak istemiyorum demir çanak nereden bulabilirim

Üst kısımdaki Demir parçaları söksem olur mu
https://www.nalburcum.net/knitex-ktx-2829-renkli-masa-lambasi-mandalli-70-9931 sizin linkteki çanağın malzemesini bilmiyorum ama bu verdiğim linktekinin çanağı metal tozundan yapılma.

Bunu parçalamayın. Bu lambayı uv ampulde kullanıyoruz. Uv ampul ağır olduğu için mandallı lambaları eğiyor.

Bunu parçalamayın. Bu lambayı uv ampulde kullanıyoruz. Uv ampul ağır olduğu için mandallı lambaları eğiyor.
Sevdiğim bir masa lambası olduğu için bozmadım
İkinci attığım ürün uygun mu üst kısmını çıkartacağım

120 litre için Tetra marka ısıtıcı tercih edeceğim. Bu hacim için 100W mı yoksa 200W mı uygun olur?

120 litre için Tetra marka ısıtıcı tercih edeceğim. Bu hacim için 100W mı yoksa 200W mı uygun olur?
Benim akvaryumum da 120 litre, tetra ht 100w ısıtıcı var. Ama kaplumbağa akvaryumlarının üstünde kapak olmadığı için çok buharlaşma oluyor. Buharlaşma ısı kaybı oluşturduğundan kışın 100w yetecek mi emin değilim. Güvende kalmak için 150 veya 200w tercih edebilirsiniz

Benim akvaryumum da 120 litre, tetra ht 100w ısıtıcı var. Ama kaplumbağa akvaryumlarının üstünde kapak olmadığı için çok buharlaşma oluyor. Buharlaşma ısı kaybı oluşturduğundan kışın 100w yetecek mi emin değilim. Güvende kalmak için 150 veya 200w tercih edebilirsiniz
Tamamdır teşekkür teşekkür ederim 💞

Fazlası yakarbilir

Geri