Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Arisa&Tyler

Reptomin büyük gelebilir ama çok ufak parçalar halinde verirsen yer ben 1 adet reptomin stick yemi 12 parçaya bölüp 6 tanesini veriyorum.

Sabahları 4gün reptomin, 3gün omega one.

Akşamları da gamamrus şeklinde verebilirsin.

Yemler çok ufak parçalara bölüp ver.

Stick yemde kafa hacminin yarısı kadar.
Gammarusta kafa hacmi kafar verebilirsin.

Sanırım krill + gammarus var o yüzden.

Bence kurutulmuş yemlerin görüntüsünde sorun yok ama ilk başta garip geliyor kurt gibi ama sonra alışıyor insan. Hayvanda çok seviyir
Kurutulmuş yem olarak Cem Bey dajana gammarus sticks tavsiye etmişti onu veriyorum. O da silindir şeklinde küçük çubuklar ama diğer yemlere göre kötü kokuyor. Bizim kız onu da yiyor ama carnivor ve reptomini hunharca yiyor deyim yerindeyse.

Şubeleri yok bildiğim kadarıyla. İnternet siteleri var. Sipariş vermeden telefonla ararsan yardımcı olurlar, düzgün adamlar benim gördüğüm kadarıyla.
İnternet siparişinine çok guvemiyom birtek Atakanpetshopa guveniyom ama adamlar bak güzel ürünler satiyo piyasadaki dandik ürünler yok ama guvenmiyom oraya

İnternet siparişinine çok guvemiyom birtek Atakanpetshopa guveniyom ama adamlar bak güzel ürünler satiyo piyasadaki dandik ürünler yok ama guvenmiyom oraya
Atakanpetshop.com süper.

Taze ve kaliteli yemler. Fiyatlarda çok uygun.

Akvaryem satıcısını çok bilmiyorum ama yakın bir arkadaşım oradan hepsi burada uzerinden omega one turtle stick yemini aldı sorun yaşamadı son kullanma tarihinede vardı bayağı.

Geri