GerekliAdam
SKF Delisi 3. Seviye
30 litreye anca bir beta sığar.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!1.5 cm torf üzerine 3 cm kum olmalı. Torf kalınlığı *2 kum. Ve kumla torf karışmamalı torf ile kum arasına sineklik serin perde görevi görür. Akvaryum içine salyangozda konulabilir. Bitkilere yetecek düzeyde balık atığı olmalı ki toprağı beslesin. Ek olarak yeterli düzeyde biyolojik filtreleme kadar filtre kaliteside önemli. Su oksijenle mutlaka beslenmeli. Bitkilere yetecek düzeyde balık atığı olmalı. Tatlı su midyesi de eklenebilir. Balık arttırılarak.Verdiğin bilgiler gerçekten çok değerli, okurken bayağı şey öğrendim. Önceden yazdığım ürünler sence iyi mi, eksik ya da yanlış olan var mı, eleştirir misin?
https://ty.gl/gxw51x6p62t3h Bu filtre hakkında ne düşünüyorsun? Bazıları salyangozların çok fazla ürediğini söylüyor. Beta balıkları için akvaryum ısısının sabit 25 derece olması gerektiğini biliyorum, çünkü onlar için önemli. Ama tatlı su mideleri için 25 derece biraz fazla gibi geliyor bana. Sence alsam mı?1.5 cm torf üzerine 3 cm kum olmalı. Torf kalınlığı *2 kum. Ve kumla torf karışmamalı torf ile kum arasına sineklik serin perde görevi görür. Akvaryum içine salyangozda konulabilir. Bitkilere yetecek düzeyde balık atığı olmalı ki toprağı beslesin. Ek olarak yeterli düzeyde biyolojik filtreleme kadar filtre kaliteside önemli. Su oksijenle mutlaka beslenmeli. Bitkilere yetecek düzeyde balık atığı olmalı. Tatlı su midyesi de eklenebilir. Balık arttırılarak.
Aynı akvaryumdan satın alırsam sorun çıkar mı2 beta ve farkli baliklarin 30 litrede bir arada olmasi uygun degil kavga cikabilir
30 litre bitkili akvaryum içi2 beta ve farkli baliklarin 30 litrede bir arada olmasi uygun degil kavga cikabilir
Şelale filtre iş yapar 30 litre için denemeye değer ama henüz almadıysanız küçük bir dış filtre alın. Özellikle içini sadece biyolojik malzeme ile doldurmak gerek. Su kültürü oluşturmak çok zordur. Nefes alan, doğal bir göletin oluşması gibi bir süreçtir. Heves etmişsiniz başlayın küçükle zaten felsefesini anlayınca büyütmek daha mantıklı. Balık atıkları fazla gelirse midye koyarsınız akvaryuma. Yosunlaşma hızlı olursa balık atıklarından su kültürünün çabuk oluşması aşamasında midye ekleniyor.https://ty.gl/gxw51x6p62t3h Bu filtre hakkında ne düşünüyorsun? Bazıları salyangozların çok fazla ürediğini söylüyor. Beta balıkları için akvaryum ısısının sabit 25 derece olması gerektiğini biliyorum, çünkü onlar için önemli. Ama tatlı su mideleri için 25 derece biraz fazla gibi geliyor bana. Sence alsam mı?
60-80 litre civarı ile başlamak daha iyi olur. Bitkili çok zor iş. Öğrenmek için test olur 30 litre.Aynı akvaryumdan satın alırsam sorun çıkar mı
Açıkçası filtreler hakkında çok bilgim yok, ancak işe yarayan bir dış filtre önerirseniz, onu alabilirim. Sizin rehberliğinizde akvaryumu kurmak isterim. Şu anda akvaryumu hemen kurmuyorum; öncelikle detaylı bilgi toplayıp topluca alım yapmayı planlıyorum. Yanlış yapmak istemediğim için size danışıyorum.30 litre bitkili akvaryum içi
Şelale filtre iş yapar 30 litre için denemeye değer ama henüz almadıysanız küçük bir dış filtre alın. Özellikle içini sadece biyolojik malzeme ile doldurmak gerek. Su kültürü oluşturmak çok zordur. Nefes alan, doğal bir göletin oluşması gibi bir süreçtir. Heves etmişsiniz başlayın küçükle zaten felsefesini anlayınca büyütmek daha mantıklı. Balık atıkları fazla gelirse midye koyarsınız akvaryuma. Yosunlaşma hızlı olursa balık atıklarından su kültürünün çabuk oluşması aşamasında midye ekleniyor.
Midyelerin çoğu 22-28 aralığında yaşayabilir. 26 derece sabit ısı sorun yaratmaz.https://ty.gl/gxw51x6p62t3h Bu filtre hakkında ne düşünüyorsun? Bazıları salyangozların çok fazla ürediğini söylüyor. Beta balıkları için akvaryum ısısının sabit 25 derece olması gerektiğini biliyorum, çünkü onlar için önemli. Ama tatlı su mideleri için 25 derece biraz fazla gibi geliyor bana. Sence alsam mı?
Bende böyle düşünüyorum şu anda oturduğum ev biraz küçük o yüzden pek alanım yok60-80 litre civarı ile başlamak daha iyi olur. Bitkili çok zor iş. Öğrenmek için test olur 30 litre.
Peki köstebek gibi mi kumun altına girip dağıtır mıMidyelerin çoğu 22-28 aralığında yaşayabilir. 26 derece sabit ısı sorun yaratmaz.
2 beta ve 5 çöpçü olsa. 70 litre yeterli olur.Aynı akvaryumdan satın alırsam sorun çıkar mı
Bu konuda youtube videoları izleyin bol bol. Aşama aşama dinleyin notlar alın. Planlama aşamasını kavrarsınız. Adım adım bitkili akvaryum kurmayı ders çalışır gibi çalışın. Bu iş meslek olarak yapılıyor. Çok derin konu.Açıkçası filtreler hakkında çok bilgim yok, ancak işe yarayan bir dış filtre önerirseniz, onu alabilirim. Sizin rehberliğinizde akvaryumu kurmak isterim. Şu anda akvaryumu hemen kurmuyorum; öncelikle detaylı bilgi toplayıp topluca alım yapmayı planlıyorum. Yanlış yapmak istemediğim için size danışıyorum.![]()
Balıklarla rahat ederler kuma saplanır kalır nadiren yavaşça yer değiştirirler.Peki köstebek gibi mi kumun altına girip dağıtır mı
Bir miktar bilgi sahibiyim ancak profesyonel değilim ve en ufak bir hata yapmak istemiyorum. Bu yüzden takip ettiğim sayfalardan bilgi edinmeye çalışıyorum. Sizin verdiğiniz bilgiler ise benim için oldukça güvenilir ve çok faydalı oldu.Bu konuda youtube videoları izleyin bol bol. Aşama aşama dinleyin notlar alın. Planlama aşamasını kavrarsınız. Adım adım bitkili akvaryum kurmayı ders çalışır gibi çalışın. Bu iş meslek olarak yapılıyor. Çok derin konu.
Şu an için taşınma gibi bir planımız yok, annem memur olduğu için atanmadığı sürece kalıyoruz.Bitkili akvaryum ve Deniz akvaryumu taşınmaya gelmez. Uzun süre yer değiştirmeyecek yerlere kurmak gerekir.
Ben bitkili akvaryum kuracağım ve araştırıyorum. 500 litre ve üzeri düşünüyorum. Ve aylarca yosun temizlememeyi göze aldım. Kaplumbağa misali ömürlük evime geçince yapmayı planlıyorum.Bir miktar bilgi sahibiyim ancak profesyonel değilim ve en ufak bir hata yapmak istemiyorum. Bu yüzden takip ettiğim sayfalardan bilgi edinmeye çalışıyorum. Sizin verdiğiniz bilgiler ise benim için oldukça güvenilir ve çok faydalı oldu.
Şimdi kaç adet beta balığı, kaç adet çöpçü balığı ve kaç adet midye almam gerektiğini netleştirmemiz gerekiyor.Balıklarla rahat ederler kuma saplanır kalır nadiren yavaşça yer değiştirirler.
İnşallah hayal ettiğin gibi güzel bir akvaryum olur. Fotoğrafını paylaşırsan, biz de ilham alırız.Ben bitkili akvaryum kuracağım ve araştırıyorum. 500 litre ve üzeri düşünüyorum. Ve aylarca yosun temizlememeyi göze aldım. Kaplumbağa misali ömürlük evime geçince yapmayı planlıyorum.