GerekliAdam
SKF Delisi 3. Seviye
@erkyha evet o daha bilgili bitki akvaryumu konusunda.Erkyhaninki güzeldi erkyhamiydi muratmiydi ismi hatırlamıyorum
Neden foruma girmiyor artık bilmiyorum
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!@erkyha evet o daha bilgili bitki akvaryumu konusunda.Erkyhaninki güzeldi erkyhamiydi muratmiydi ismi hatırlamıyorum
Nereden bakabilirimErkyhaninki güzeldi erkyhamiydi muratmiydi ismi hatırlamıyorum
Kullanıcının geçmiş mesajlarından bulursam bakarım
İzin yokKullanıcının geçmiş mesajlarından bulursam bakarım
Konu başlığını hatırlamıyorum yeni bitkili akvaryum muyduNereden bakabilirim
BakayımKonu başlığını hatırlamıyorum yeni bitkili akvaryum muydu
Yok bulamadım
İç filtre basıncını düşürmek
65 70 litre bi akvaryumum var elimde daha önceden de bulunan iç filtreyi kullanmak istiyorum fakat bu filtre 2500L/h aşırı güçlü besleyeceğim tür dalga sevmiyor filtreyi değiştirmeden akıntıyı basıncı azaltabilecegim bi düzenek yapabilir miyimsukaplumbagasi.com
Balık nasıl yuzecek
Bu yeni konu ismi aynıYeni konu açsana karışmasın
Şuan ki konu bitki akvaryumu degilmi yeni başlıkta açılsın demek istedimBu yeni konu ismi aynı
Bu seferlik gerek yok.Şuan ki konu bitki akvaryumu degilmi yeni başlıkta açılsın demek istedim
Açtım bileŞuan ki konu bitki akvaryumu degilmi yeni başlıkta açılsın demek istedim