Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bence evetBitki akvaryumu cokmu güzel
Bu cisim ne a elindende her iş geliyor heralde
Denemedim ama guzel duruyor.Bitki akvaryumu cokmu güzel
Guzel olmuş uzaylı mı
Eh yani aman aman değil tabi ki gece 3-4 bununla uğraştım millet beğenmediBu cisim ne a elindende her iş geliyor heralde![]()
Hayır ya. Güzel olmuş. Ayrıca ahtapotlarım uzaylı olduklarına dair haberler de var.Hakaretin başka türlüsü![]()
Kafalarina fırlat lap diye yapışırEh yani aman aman değil tabi ki gece 3-4 bununla uğraştım millet beğenmedi![]()
Bilemem ama çok zekiler en sevdiğim hayvanlardan biri ve şu anda içime kurt düşürdün manyak gibi araştıracağımHayır ya. Güzel olmuş. Ayrıca ahtapotlarım uzaylı olduklarına dair haberler de var.![]()
Hayır emek verdimKafalarina fırlat lap diye yapışır
Evet çok zekiler. (Uzayli oldukları icin)Bilemem ama çok zekiler en sevdiğim hayvanlardan biri ve şu anda içime kurt düşürdün manyak gibi araştıracağım
Keşke kaplumbağalar da Zeki olsalar içgüdü dışındaEvet çok zekiler. (Uzayli oldukları icin)
Ne anasının gözüdür o kaplumbağa.Keşke kaplumbağalar da Zeki olsalar içgüdü dışında![]()
Evet biliyorum ama aynı tanktan satın alsam olmaz mı?Beta almayın. Onlar bölgecidir. İkisi bir arada oldu mu biri diğerini öldürene kadar devam ederler.
Bence bir tane beta al.Evet biliyorum ama aynı tanktan satın alsam olmaz mı?
Öyle olsun.Bence bir tane beta al.
Bitki, toprak, ekioman derken zaten alanı daralır.
Bitkiler ve bakteri kültürü beta icin cok onemli.
Güzel bir beta akvaryumu kurarsın bitkili.
Başkalarına da örnek olur.