Cvp: Aydınlatma Hakkında Öneride Bulunur Musunuz?
ya ben 2 adet şu üründen aldım. biri uvb biri ısıtma ampulu için. ısıtma ampulünü 60Watt şeffaf ampul ile hallettim. uvb ampulün gelmesini bekliyorum. işte aldığım ürün;
mailto:/ofis-kirtasiye/kiskacli-masa-lambasi-ders-calisma-lambasi-220v-93239939
o telli kısma nasıl sabitlediniz acaba? onu. benim iki lamba aynı anda sığmıyor o kısma. yani iki lambanın da çapı geniş biraz. sanırım o yüzden
[/quote]
bumble bee' Alıntı:Bu ecolite 52 w halasoft ampulü kullanabileceğin masa lambasının kutusu (massive beyaz mandallı);
mailto:/a/img10/3046/84ao.jpg
Masa lambasının kendisi;
mailto:/a/img546/7459/d7o6.jpg
Ecolite 52 w halasof ampul kutusu;
mailto:/a/img812/5303/pk0v.jpg
Birde ek olarak eğer uvb ampulün 23 w olanını alırsan topper ın takma üniteleri çok yakın oluyor. (Beyaz mandallıyı taktığım yer) Bunun için topper in üst kısmında ki mazgalı kaldırıp onun üzerinden konumlandırıyorum. Fikir açısından fotoğrafı;
mailto:/a/img703/9255/0va0.jpg
Uvb ampule pazartesi bakarım ve haber veririm.
Önemli olan kaplumbağaların sağlığı ve rahatı olduğundan, onlara gerekli ekipmanlar ve ortamı hazırlayan/hazırlayacak kişiler bu tür forumlar sayesinde bilgileniyor. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz bizlerde.
Cem abi iyi hatırlatmış ecolite ampulü stoklama yoluna mutlaka gidersin. Yalnız Cem abi, bauhaus da rağbet gördüğünden midir bilmiyorum ama 2 hafta önce bir malzeme için uğradığımda lamba fiyatını 5.25 yapmıştı. Fazla fark olmasa da tuhafıma gitti.
ya ben 2 adet şu üründen aldım. biri uvb biri ısıtma ampulu için. ısıtma ampulünü 60Watt şeffaf ampul ile hallettim. uvb ampulün gelmesini bekliyorum. işte aldığım ürün;
mailto:/ofis-kirtasiye/kiskacli-masa-lambasi-ders-calisma-lambasi-220v-93239939
o telli kısma nasıl sabitlediniz acaba? onu. benim iki lamba aynı anda sığmıyor o kısma. yani iki lambanın da çapı geniş biraz. sanırım o yüzden
[/quote]