Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Baştan aşağı satılık malzemeler

Cvp: Baştan aşağı satılık malzemeler

bu aralar yoğunluktan giremiyorum pek fazla ilgilenemiyorum son durumu belirteyim

filtre hala satılmadı sahibinden.comdan dalga geçiyorlar :) şu zaman alıcam diyorlar tabi ben soğukkanlıyım alacağınız zaman mesaj atın ilanı açarız diyorum tamam haber vereceğim felan felan diyorlar sonra da almıyorlar :)

60 cm (yanlış hatırlamıyorsam b.ihtimal öyle ) mavi su içi dalgıç florasan + sobo büyük iç filtre + 2 adet 02/15 tarihli tetra reptomin 20 tl hepsinin sıfır fiyatı 10+20+12 tl den 42 tl ye felan alındı 20 ye satıyorum hepsini yemler açılmamış

bu arada Anıl abi ürünler ulaşmıştır mutlaka sana sağ salim geldi değilmi , yorum bıraksaydın keşke hiç vaktim olmadı ben de ilgilenemedim konu ile

kardeşim valla bende çok yoğun başladım bu haftaya ürünler evet geldi bugün alabildim hatta bır sıkıntı yok ellerine sağlık güzel bi alışveriş oldu dış filtreyi satarsın umarım aceleci davranma dediğin gibi elbet yakın mesafede ihtiyacını değerlendirecek birisi çıkar galiba diğer kalanlarıda bu gidişle ben alacam :smile::smile:

hayırlı olsun termometreyi jbl agile monnte etmiştim sağlam dimi baloncuklal felan sarmıştım

dış filtre satılır elbet abi dıiğer illerden isteyen çok da kargo olmuyor ordudakiler de 3-4 kişi gelgitli mesaj atıyor ara ara :)

bakalım artık en son kampanya fırsatı güzel gibi fotoğraf da atıcam ürünlerin ama yarın , bugün zamanım el vermiyor ve baya yorgunum :)

bütün ürünler sağlam bi problem yok samet kargo muhabbetindeki fiyatlar uçuk olmasa aslında şimdiye çoktan satabilirdin ama hayırlısı sen yaparsın bir fırsat artık ehil olmuşsun bu konularda paketlemenden belli en azından :smile::smile:

estafurullah abi elimden geleni yapıyorum :) ben dışını felan da birkaç kat bantladım ama ptt kargo görevlisi içine bakıcam dedi buyrun dedim açtı sonra bantladı sanırım bantladığı zaman ben form dolduruyordum başka yerde :)

kargo öyle abi 1 yıldır bir artış oldu ortalama bir koli (2-3 desi) 6-8 tl iken 10-12 tl ye çıktı malesef

dış filtreyi 2 gün önce sattım ve dün teslim ettim buraya giremiyorum bir türlü yeni yazabildim

diğer kalanlar belli

60 cm mavi su içi dalgıç florasan + sobo büyük iç filtre + 2 adet 02/15 tarihli tetra reptomin 20 tl hepsinin sıfır fiyatı 10+20+12 tl den 42 tl ye felan alındı 20 ye satıyorum hepsini yemler açılmamış

hocam ben neler satıldı neler satılmadı bilmiyorum elinde kalanları yazarsan jbl energil falan direk alabilirim

ha pardon yazmışsın zaten hocam geri kalanlar 20 tlmi ?

hepsi baya önceden satıldı elimde ürün kalmadı malesef

Geri