Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Baştan aşağı satılık malzemeler

Cvp: Baştan aşağı satılık malzemeler

Teşekkürler Busenur hiç sıkıntı değil sana yollayamazdım zaten akvaryum kargo ile yollanamaz kişisel olarak dükkanlar tahta çerçeve felan yapıyor öyle gönderiyor , umarım sen de bulursun iyi bir akvaryum

özür dilerim aklımda öyle kalmış :) inşalla olur dert etme

Geçici olarak birşey olmaz Burcu Nur , umarım en kısa sürede toparlarsın paludaryumu

Alisarp gelmedi mi hala yemler sana ?

Gelmedi sanirim cumartesi gonderdiler fakat evde degildik ama ne bir mesaj aldim nede telefon yarin subeye gidecegim

Takip No dan bak istersen geldiyse siz yoksanız etiket yapıştırırlardı kapıya bende takip No yok şuan bir bak haber ver bi zahmet bir durum varmı anlayalım gelmiş olmalıydı

Sürat kargodan kaynaklı Ali Sarpın kargosu bugün ulaştı

Jbl energil ve 4 adet tetra reptomini beraber alan için fiyat 40 TL mango köklerini de onlarla alan olursa 60 tl ücretsiz kargo

Diğer ilanım Apple aksesuarlarına bakınız

Dış filtre yi 3-5 kişi sahibinden den istedi kargo çok oluyor yollamadım ordu Giresun olan olursa teslimat kolay olur

Aynen paket bugun elime gecti surat kargoyu pek begenmesemde yemler soylendigi gibi samet abide cok ilgili

Sürat kargo ucuz diye yolladım ama beni mağdur etti açıkçası bundan sonra özel olarak soracağım , farketmez denirse mng veya yurtiçi kargo ile yollamayı düşünüyorum

samet mango köklerini ve tetra reptominden 1 adet almayı düşünüyorum belki dış filtreyede talip olabilirim malzemeler hala elinde mevcut mu?

evet kalan şeklinde yazdığım malzemeler mevcut şuan , hangi ilde ikamet ediyorsunuz ? çünkü dış filtre başka ile gönderme kargo ücreti pahalı olur ordu giresun ise yardımcı olabilirim dış filtre konusunda

Mango kökleri temiz biçimde bekliyor
4 adet 100 ml reptomin
1 adet jbl energil var

reptomin 1 adet 100 ml olduğu için kısa sürede bitiyor tabi kaplumbağa sayısın yem çeşidine göre ömrü değişir bu aldığınız yem bitince tekrar alacaksınız ve tekrar kargo ödemek durumunda kalabilirsiniz onun için tavsiyem dördünü de almanızdır tabi siz bilirsiniz

bunlara ek jbl energil i de alırsanız toplam fiyat 65 tl oluyor hepsini alırsanız ücretsiz kargo yollarım kargo parası da ödememiş aslında kar etmiş olursunuz

samet ben adanada ikamet ediyorum kaplumbağa sayım 1 olduğu için 4 adet reptomin fazla olabilir bana ama 2 adet almayı düşünüyorum bu arada dış filtre için şu anda giresunda tatilde olan bir arkadaşımın oğlu var eğer dün ve bugün itibari ile dönmediyse onunla aldırmaya çalışırım eğer döndüysede senden 2 adet mango kökünü 2 adet reptomin ve energil i alabilirim gün içinde irtibata geçip giresunda olup olmadığını öğreneyim yine buradan sana yazar ne alacağım konusunda tam bilgi veririm

Tabiki siz bilirsiniz reptomin ana yem olduğu için dördünü alın dedim ben 15 tane almıştım :) çünkü bir tanesi ortalama 1 ayda gitmekte , haber bekliyorum

samet şu anda giresun da tatilde olan arkadaşımın oğluyla seni nasıl buluşturabilirim bu konuda sen yardımcı olursan ben yarın buluşmanız için tekrar onunla konuşurum dış filtre 2 adet reptomin ve mango köklerini alırım ama işte dediğim gibi orada bulunan arkadaşımın oğlu çok fazla bilmiyor oraları (çocuk hayatında ilk defa adana dışına çıktı tatile sudan çıkmış balık gibi anlıyacağın)galiba ordu giresun arası 20 dk falanmış sen oraları daha iyi bildiğin için senden buluşma konusunda fikir yürütmeni istiyorum

Arkadaşınızın oğlu kaç yaşında acaba ben çarşıya götürürüm malzemeleri ona indiği yerde teslim yaparım sonra onu tekrar Giresun arabasına bindirebilirim

Bir önceki yorumda energil de alacağını söylemiştiniz bunda göremedim bir yanlışlık olmasın

2 mango kökü
Dış filtre
2 adet reptomin şuan için

samet arkadaşın oğlu 18 yaşında eğer dış filtreyi alamazsam energil i alacaktım dış filtre kargo ücreti sıkıntısından dolayı yani dış filtreyi alınca energil i saf dışı tutmak zorunda kaldım

sen yarın gün içinde müsaitmisin peki

Anladım ,yarın sıkışığım biraz salı günü boşum ama , yarın dediklerinizi de hazır ederim salı günü o arkadaş da boş ise öğleden sonra alışverişi yapabiliriz

Dış filtre resimlerine baktınız değil mi içindeki malzemeler felan eksiğimiz sıkıntımız olmasın

90 tl yapıyor istedikleriniz

tamam samet ben salı günü için konuşacam dış filtreyi okudum evet farkındayım fiyat konusunda küçük bi indirim yaparsanda yok denmez yani :smile:

Geri