Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Baştan aşağı satılık malzemeler

Inanın , sahibinden.comda ordudan 3-4 kişi şu kadara alayım bu kadara alayım dedi vermedim çünkü fiyatlar minimum gerçekten
Foruma sık bakamıyorsunuz sanırım [email protected] san haberleşebiliriz

Jbl energil ve 1 tetra alırsanız , 1 tetra da ben hediye edebilirim

Tetra ısrarımın sebebi sürekli olarak ana yem kullanılmasındandır

Malesef böyle ufak şeyler yapabiliyorum

Cvp: Baştan aşağı satılık malzemeler

samet foruma aslında sık bakıyorum mail adresini fark ettim hafta içi oluşan iş stresinde emin ol hafta sonu mail i açmak bile istemiyorum kafamı boşaltma adına ama oradan yazarım sana fiyat konusunda da energil i almayım ben 90 tl ok

mal problem değil dediğim gibi sıklıkla bakamıyorsunuz zannederek dedim ödeme zaten elden olacak sanırım o konuda sıkıntı olmaz

ben
dış filtre 60 tl
2 adet reptomin 10 tl
2 adet mango kökü 20 tl
------------------------------
90 TL

olan siparişinizi bugün veya yarın hazırlıyorum , salı günü öğleden sonra teslimat yapabilirim
yarın 16.00 sonrası da olur siz bilirsiniz

bu arada filtrenin hortumları temiz değil , kullanmadan önce temizlense iyi olur , bunları satış öncesi sürekli hatırlatıyoum ki satış sonrası sıkıntımız olmasın

evet samet elden olur ödeme hortumlarda kir haricinde fiziksel problem yoksa sıkıntı olmaz ben sana uyan saatler içerisinde ayarlayıp bilgi veririrm

fiziksel hiçbir problemi yok , yarın 16.00 sonrası olacak ise öğleden önce haber verirseniz sevinirim , bir diğer husus dış filtre 6.5 kg hortumlar hariç , kökler de var dış filtre geniş olduğu için ya bir kutuya dış filtreyi diğer kutuya kökler yemler ve hortumları koyacak şekilde 2 kutu olacak , yada tek bir kutuya koyacağım ama o kutu büyük olur baya taşımada sıkıntı olur , gelen kişi taşıyabilecek götürebilcek açısından emin olmanız açısından bunu da belirtmek istedim , dolmuşla büyük kutu sıkıntı olur diye iki kutu şeklinde yapabilirim, yine sizin tercihiniz

bunu belirttiğine sevindim samet ona göre ben sana öğleden önce haber veririm

peki ben malzemeleri ayırıyorum kenara , yarın kutulama işlemini yapacağım

Dış filtremiz ve aksesuarlar da hazır (Anıl Bey'in siparişi)

mailto:/images/2014/02/03/kGqA.jpg

(2 adet mango kökü + dış filtre + 2 adet tetra 100 ml ) bir de içine 3 tane küçük kaplumbağa şeklinde su düzenleyici sanırım , paketi açmamıştım kullanmadım büyük akvaryumlar için de değil sanırım bana nasıl olsa işime yaramayacağı için size bıraktım belki lazım olabilir bilmiyorum kullanmak veya kullanmamak size kalmış

o da resimdekinin aynısı mailto:/modules/catalog/products/pr_01_6491_max.jpg

geldik yolun sonuna şükür.

Elimde ne kaldı

1 adet açılmış jbl enerhil 08/14 25 tl
2 adet tetra rept 100 ml 02/2015 ikisi 10 tl
1 adet masa lambası

şimdi masa lambası önemli değil ben onu kullanırım o sorun değil

jbl ve tetralar 35 tl ediyor bunları alana dip temizleme hortumu ve su içi termometre hediye edeceğim

samet eline sağlık seninle irtibatı bir kaç saat içinde tekrar kuracam tam saat anlamında umarım elinde kalanları da kısa zaman içerisinde satarsın

Teşekkür ederim abicim , telefonum açık istediğin zaman ulaşabilirsin.

Büyük şeyler felan derken gitti yemler de satılır heralde bakalım :)

Mango kökünde illa 2 sini mi almak zorundayız ? Ben arıyorum da 45 cm lik kaça olur?

Cm leri tam hatırlamıyorum oraya da yazmıştım tam hatırlamadığımı 30 ve 45 lik diye hatırlıyorum ikili satılıyordu ve Anıl bey e ayırdım yarın teslimat gerçekleşecek ,

Şuan
1 adet açılmış jbl energil 08/14 25 tl
2 adet tetra rept 100 ml 02/2015 ikisi 10 tl
Mevcut bunları alana dip temizleme sifonu ve termometre hediye edeceğim

Anıl Beyle sipariş değişikliği yaptık

Ona Jbl energil 25 TL
2 adet reptomin 10 TL
2 adet mango kökü 20 TL

--------

55 TL lik kargo göndereceğim

elimde dış filtre ve 2 adet tetra reptomin kaldı

dış filtre 60 tl (ordu-giresun)
2 reptomin 10 tl (dip temizleme sifonu hediyeli)

ben dış filtreyi almak istiyordum ama ulaşım sıkıntısında dolayı alamadım açıkçası umarım işine yarayacak ihtiyacı olan bir arkadaş bu fırsatı değerlendirir

Energil in skt o kadar. Yakın olmasaydı alırdım benimkiler o koca paketi baya zor bitirir ziyan olur bende :/

Ha energil gitmiş reptominlerde bir indirim söz konusu olabilir mi ? Malum öğrenciyiz :) onlarda zaten yemlere verceğim para kadar kargo da gelir zaten :)

Energil de satıldı bir üsttekilere mesaj da yazıyor satılan ürünleri soruyorsunuz hep :)

Sadece dış filtre ve 2 adet reptomin kaldı , dış filtre ili görüşüyorum bugün yarın satılabilir

Anıl beyin güncel siparişi hazır

1 adet energil
2 reptomin
2 adetmango kökü

1 adet hediye termometre (baloncukla sarılı üstü kağıttla sarılı ve çöp kağıtlarla karıştırılmaması amacı ile energile bantladım)

yarın göndereceğim

mailto:/images/2014/02/04/tC6KR.jpg

anıl abinin kargosunu da yolladım bugün

Bir adet iç filtre + dip temizleme sifonu + 2 adet Tetra reptomin (02/15) sadece 15 TL

dış filtreyi satmışsın galiba öyleyse buna sevindim samet :smile:

Daha satmadım abi forumdan pek alabilecek yok diye onu yazmadım en son yorumda :) sahibinden de orduda bir kaç kişi istedi kimisiyle anlaştık hiçbiri geri dönmedi bilerek mi yapıyorlar anlamadım :) :)

Satmışsın abi malzemeleri bu sevindirdi.Bende almayı isterdim ama durum apak açık ortada.Kalanları da satarsın.Hayırlı olsun alan arkadaşlara.

Geri